До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіше взуття нового сезону "Емілі в Парижі"

Серіал Netflix"Емілі в Парижі" став універсальним еталоном стилю та не зупиняє свою тріумфальну ходу і третього сезону, що вийшов на екрани зовсім нещодавно. Хоча змішування кольорів у гардеробі головної героїні, яку грає Лілі Коллінз, може здаватися вкрай сміливим, справедливо визнати, що гардеробний відділ серіалу зазвичай досить далекоглядний у тому, що стосується модних тенденцій.

У цьому матеріалі ми зібрали яскраву колекцію взуття Емілі – анонс того, що чекає на індустрію у 2023 році: високі чоботи всіх кольорів, туфлі Мері-Джейн на платформі та босоніжки з блискучими каменями стануть зірками наступних дванадцяти місяців.

Реклама

Високі чоботи з родзинкою – це слабке місце Емілі Купер і тренд, який ми точно спостерігатимемо протягом наступних 12 місяців. Придивіться до моделі з металізованої бірюзової шкіри наппа від MaisonSkorpios.

Попередні чоботи настільки сподобалися гардеробному директору серіалу МерілінФітуссі, що вона поєднала їх у зовсім іншому вбранні, зі спідницею Dundas і кольоровим вовняним светром від EssentielAntwerp.

Високі чоботи також можуть і мають бути теплими, як ця модель з фіолетової замші вище коліна від GianvitoRossi. У цьому кадрі ми чітко бачимо намір МерілінФітуссі показати, що Емілі шанобливо надихається паризьким стилем Сільві, що носить подібні чоботи.

Ті самі фіолетові замшеві чоботи використовуються і в іншій сцені, щоб показати віддаленість Емілі від її американського боса Маделін. До того ж, це ефектне взуття демонструє, що чоботи вище коліна є найкращими друзями мініспідниць, як-от LouisVuitton.

Одним із модних моментів, який найбільше схвалювали французькі шанувальники серіалу, був вибір цієї сукні деградованих металевих тонів від PacoRabanne. Що стосується взуття, то сцена нагадала про актуальність білих оверсайз-чобіт, одного з трендів нинішньої зими.

Червоні чоботи нижче коліна? Емілі Купер не тільки каже "так", але й додає вічний квітковий принт, що робить їх незабутніми. Це взуття – творіння MagdaButrym.

Поряд із чоботами запаморочливо високі танкетки (особливо у форматі Мері-Джейн) також є улюбленим елементом гардеробу головної героїні серіалу. На фото – ефектна модель м'ятно-зеленого кольору від Casadei.

Третій сезон "Емілі в Парижі" – це ціла добірка взуття Мері-Джейн на високих підборах, які підходять для офісу. Зверніть увагу на модель з гранатово-червоної лакованої шкіри з подвійним ремінцем від ChristianLouboutin.

На честь співпраці з серіалом бренд MaloneSouliers створив колекцію, натхненням для якої став стиль головних героїв. Цікаво, що на фото Емілі одягнена в модель Camille з жовтим принтом і брошкою у формі серця в поєднанні з жовтими гольфами з соняшниками від Paul & Joe.

Деякі сцени з третього сезону також передбачають тенденції, які з’являться навесні та влітку 2023 року, і у випадку цього кадру вони дають нам натхнення для взуття, яке неодмінно шукатимуть наречені. Це босоніжки з квітковим декором ChristianLouboutin в бузковому кольорі.

У цій сцені персонаж Лілі Коллінз нагадує нам про важливість такої позачасової класики, як мінімалістичні чорні босоніжки на підборах з ремінцями, які в цьому випадку вона носить зі спідницею та блузою з обʼємними рукавами від Rotate.

Взуття на плоскій підошві трапляється в гардеробі Емілі тільки в тому випадку, якщо це абсолютний тренд. А влітку 2023 року ми знову будемо носити мюлі, особливо якщо вони схожі на цю модель з рафії від Tod's.

Текст: Silvia López
За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.