До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше коричневе взуття цього сезону

Трендів 2024 року багато, але мало що зрівняється з практичним та універсальним коричневим взуттям. Цей колір має здатність додавати вишуканості та тепла будь-якому вбранню, не втрачаючи при цьому своєї індивідуальності. Найцікавіше у його популярності те, що він пропонує більш шикарну альтернативу традиційним кольорам, як-от чорний і білий. Діапазон можливостей широкий і варіюється від лоферів і ботильйонів для елегантного образу до балеток і босоніжок для більш сміливого та повсякденного результату. Vogue.ua зібрав найефектніші вбрання з коричневим взуттям сезону весна-літо 2024.

Acne Studios
Acne Studios

Реклама

Для своєї поточної колекції Acne Studios зробили вибір на користь дуже весняного стилю — максіспідниці та кроптопу, справжня ода вишуканості та легкості. Але що привернуло увагу, так це те, що бренд вибрав взуття та одяг в одній колірній гамі, пам’ятаючи про силу total look. Це ідеальна альтернатива для денного заходу або званої вечері.

Altuzarra
Altuzarra

Altuzarra оновили стиль 2000-х років з атласною мініспідницею та блейзером — ансамбль, який дає абсолютну елегантність. Коричневі тони одягу переплітаються, створюючи тепло, тоді як коричневий колір взуття стає яскравим контрастом.

Burberry
Burberry

На своєму шоу Burberry представили коричневі босоніжки на високих підборах, які ідеально пасують для комбінації із лляними штанами. Це зразок "хамелеонічної" сили коричневого взуття, яке може занурюватися в різні види обробки та завжди досягати успіху.

Здається, коричневі лофери займають провідну позицію у модних столицях по всьому світу. На думку модниць, вони ідеально доповнюють будь-які образи та уособлюють вишуканість і комфорт. Окрім влучання в сучасні тренди, це взуття ідеально пасує для тих, хто хоче експериментувати з новими стилями та силуетами, не жертвуючи власним смаком.

Gucci представили лофери на платформі — такі автентичні, що модниці не змогли встояти. Щоб поєднати їх так, як цього вимагають тенденції, достатньо мінісукні — речі, яка прийшла з 2000-х, щоб залишитися.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.