До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Колар — наймодніша прикраса сезону осінь-зима 2024/2025

Жорсткі намиста, також відомі як колари, повернулися на подіуми і планують закріпитися в переліку головних ювелірних трендів сезону осінь-зима 2024/2025. Ці прикраси мають тверду структуру та чіткі форми, що створює відчуття сили та витонченості. Цієї осені такі бренди, як Bottega Veneta, Gabriela Hearst, Missoni та Isabel Marant, вирішили переосмислити ці намиста за допомогою інноваційних матеріалів і дивовижних деталей.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Цієї осені жорсткі намиста — не лише аксесуар, а й символ стилю. Дизайни такі ж різноманітні, як і матеріали. Від мінімалістичних, з круглими та чіткими формами, до найбільш екстравагантних, інкрустованих дорогоцінним камінням: кожна модниця зможе знайти варіант до душі.

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Isabel Marant
Isabel Marant

Деякі it-girls роблять ставку на великі намиста, що стають центром уваги, а інші віддають перевагу більш стриманим версіям, які додають тонку нотку елегантності. Цієї осені носіть їх з улюбленими сукнями, романтичними блузами та навіть обʼємним верхнім одягом.

Saint Laurent
Saint Laurent

Tous
Tous

Vidal & Vidal
Vidal & Vidal

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.