До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють новий годинник, виконаний із сапфіра

Після 8 років співпраці Hublot і художника, дизайнера та власника тату-салонів Sang Bleu Максима Плесчіа-Буши годинниковий бренд представляє нове творіння із сапфіра — Spirit of Big Bang Sang Bleu Sapphire. Геометричний годинник поєднує в собі інтенсивність і м’якість, силу й тонкість, а також випускається обмеженим тиражем у 100 примірників.

Реклама

Максим Плесчіа-Буши
Максим Плесчіа-Буши

З 2016 року в межах співпраці Hublot x Sang Bleu відомий татуювальник і художник Плесчіа-Буши зафіксував власний стиль через рельєфи та геометрію на годинниках Hublot. Цього року бренд представляє модель Spirit of Big Bang Sang Bleu Sapphire, яка зберігає культовий 42-міліметровий діаметр і форму бочки, пропонуючи при цьому іншу естетику. Годинник забезпечує ідеальну ергономіку для будь-якого розміру зап'ястя, а його коливальний важіль перероблений у стилі Sang Bleu.

Тепер сапфір поширюється від циферблата через дискові стрілки, розроблені Sang Bleu, до корпусу та безеля, що покращують органічний дизайн годинника. Складність дизайну колекції, а також вимоглива геометрія Максима Плесчіа-Буши означали, що Hublot знову довелося розсунути межі обробки сапфірів. Під впливом прозорості сапфіра чистота деталей нової моделі Spirit of Big Bang Sang Bleu Sapphire виражається у надлегкому мінімалістичному стилі. Сапфір — чарівний і "вимогливий" матеріал, чия повна прозорість вимагала абсолютно ідеального рівня оброблення.

"Хоча сапфір надає тривимірним татуюванням Максима нову геометричну естетику, він також дає нам можливість переглянути технічне виробництво, прийняти нові виклики, оптимізувати процеси та подолати нові обмеження. Обробка сапфіра у складній геометрії означала, що нам знову довелося розсунути наші межі в опануванні цього культового матеріалу. Більше немає жодних сумнівів, що Hublot є лідером у виробництві сапфірових годинників", — коментує генеральний директор Hublot Рікардо Гвадалупе.

Завдяки 3D-обробці та понад 100 годинам роботи Spirit of Big Bang Sapphire Sang Bleu практично такий самий твердий і стійкий до подряпин, як діамант. Єдиними непрозорими елементами, що залишилися, є заводна головка, кнопки, гвинти та складна застібка — усі ці компоненти вирізані з титану.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.