До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Головне взуття літа: пляжні шльопанці за 650 доларів

Думаєте, шльопанці призначені лише для пляжу або для виходу з салону після педикюру? Подумайте ще раз. На думку знаменитостей, наймодніше взуття цього літа — це розкішні в'єтнамки, які можна носити з елегантним одягом. Улюблена пара зірок обійдеться вам у 650 доларів.

Photo: Instagram @kyliekglobal

Йдеться про шльопанці бренду The Row. Їх обрали такі зірки, як Зої Кравіц та сестри Кендалл і Кайлі Дженнер. Модель взуття під назвою Beach Flip-Flop була запущена в продаж цього сезону та представлена в різних кольорових варіаціях, зокрема в чорній і білій та прозорій версіях.

Реклама

Під час відпочинку в Римі Кайлі Дженнер поєднала свої прозорі шльопанці з джинсовою сукнею Marni. Раніше Зої Кравіц одягла свої блакитні шльопанці з картатою сорочкою та широкими штанами. Кендалл Дженнер також поєднала свою чорну пару з класичною футболкою та джинсами.

Чому прості шльопанці викликають такий ажіотаж серед зірок? Можливо, тому що є щось особливе в естетиці бренду The Row, що додає неповторності до образу навіть через прості шльопанці. Ця пара, створена сестрами Олсен, має шкіряну устілку, що робить їх трохи розкішнішими за звичайні в'єтнамки. Але чи варте це взуття ціни в 650 доларів і чи прослужить довше, ніж класична пара шльопанців? Можливо, а може й ні.

Проте справа не в практичності. Йдеться про відчуття, коли знаєш, що носиш The Row. Це не означає, що ви повинні погоджуватися з цим твердженням або купувати їх. Але зрозуміло, що цей бренд створює улюблене взуття знаменитостей у 2024 році. "Тиха розкіш" ще не втратила своєї привабливості та шарму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.