До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Браслет на щиколотку — аксесуар, який допоможе продовжити літній настрій

Міркуючи про те, якими прикрасами доповнити наші вбрання, ми зазвичай приділяємо увагу каблучкам, сережкам і підвіскам — і це правильно. Але в нещодавньому інтерв’ю з Ханною Бернер стильна й талановита Дженніфер Лоуренс нагадала нам про ще одну прикрасу, якою ми здебільшого нехтуємо, — браслет на щиколотку.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама

Охрестивши браслет на щиколотку своїм "улюбленим літнім аксесуаром" — як щось елегантне та з шармом, — Дженніфер Лоуренс повернула моду на цю прикрасу. На відміну від інших ювелірних виробів, такий браслет має невимушений, безтурботний та грайливий вигляд — саме це робить його ідеальним літнім аксесуаром. Браслети минулих епох, зокрема 1990-х і нульових, часто мали занадто яскравий та помпезний вигляд, а от браслети, що набули популярності цього літа, — вишукана та стримана версія прикраси.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Прихильницями браслетів на щиколотку також стали такі it-girls, як Дуа Ліпа та Гейлі Бібер. Останнім часом можна було побачити, що їхні ніжки нерідко прикрашені браслетами.

Коли минулого тижня Бібер вийшла на вечерю у своїй вінтажній сукні Dior by John Galliano кольору слонової кістки та в босоніжках Femme на ремінцях, у неї на щиколотці також красувався витончений срібний браслет. Саме ця маленька, оздоблена діамантами деталь стала ідеальним доповненням до її вечірнього образу.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Пізніше Гейлі Бібер знову помітили з ще одним срібним браслетом на щиколотці, цього разу в комбінації з маленькою чорною сукнею від The Row і у срібних сережках Bottega Veneta.

Дуа Ліпа також є давньою прихильницею браслетів. Минулого літа вона вдягла золотистий аксесуар на ногу та поєднала його з яскравими туфлями на підборах, щоб вийти на вечерю під час відпустки.

Цього сезону вона продовжує свій роман із прикрасами для ніг, але, як Бібер і Лоуренс, вибирає щось делікатніше та прикрашене вишуканими деталями. Наразі повернувшись до Албанії та засмагаючи на пляжі зі своєю родиною влітку, Ліпа демонструє свої прикраси на тілі, зокрема чудовий золотий ланцюжок, який вона поєднувала з бікіні.

Справедливо сказати, що Бібер і Ліпа створюють ідеальні образи для цього стриманого літнього аксесуара для ніг. Тому, якщо хочете додати цей аксесуар у свій гардероб, надихайтеся їхніми вбраннями.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.