КУПИТИ КВИТКИ

Це мінімалістичне взуття — тренд, на який варто зробити ставку цієї осені

Цієї осені одним із найбільш затребуваних трендів у взутті стали туфлі з мигдалеподібним носком — або, як їх ще називають, almond shoes. Їхня назва говорить сама за себе: закруглений та гладкий носок дійсно нагадує форму мигдалевого горіха. І, як і цей горіх, таке взуття є універсальним і багатофункціональним. У світі кулінарії мигдаль використовується як у солодких, так і в солоних стравах, а в моді це взуття легко поєднується з різними варіантами одягу — від штанів до спідниць та суконь.

Instagram: @hoskelsa
Instagram: @hoskelsa

Реклама.

Цікавий елемент дизайну almond shoes — це їхній верх, який знаходиться трохи вище на підйомі стопи порівняно з традиційними туфлями. Це надає взуттю елегантного і сучасного вигляду. Бренди інтерпретують цей стиль по-різному: можна знайти моделі на низькому ходу, туфлі на маленьких підборах або на шпильці, виконані з різних матеріалів, таких як шкіра, замша або сітка. Вибір кольорів теж тішить: найпопулярнішими цієї осені стали нейтральні відтінки — каштановий, кремовий, а також, звісно, мигдалевий.

Особливою популярністю взуття з мигдалеподібним носком користується серед зірок і модних інфлюенсерів. Наприклад, знамениті чорні туфлі на маленькому підборі від бренду The Row стали справжнім гітом серед таких зірок, як Зої Кравіц, Алекса Чанг і Ельза Госк. Їхня універсальність робить це взуття ідеальним вибором на будь-який випадок: їх можна носити як з повсякденними джинсами, так і з вечірніми сукнями.

The Row Resort 2024
The Row Resort 2024

Окремо варто відзначити, що цієї осені туфлі з мигдалеподібним носком вдало поєднуються з трендовими елементами осіннього гардеробу. Наприклад, вони ідеально підходять до замшевої куртки, джинсів або позачасового тренча. Взуття з мигдалеподібним носком дозволяє додати до образу нотку класичної елегантності без надмірної претензійності. Одним із ключових факторів успіху цього взуття є те, що вони залишаються актуальними та мають ще кращий вигляд з часом.

Alaïa весна-літо 2024
Alaïa весна-літо 2024

Зараз на ринку можна знайти різноманітні варіанти взуття з мигдалеподібним носком, які відрізняються матеріалом, кольором і висотою підборів. Це взуття стане чудовою інвестицією на кілька сезонів вперед. Окрім того, це не просто трендове, а й доволі практичне взуття. Воно легко стане ключовим елементом вашого осіннього гардероба й стану улюбленою парою через свою зручність, елегантність і універсальність.

BY FAR
BY FAR
MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
AEYDE
AEYDE
MANSUR GAVRIEL
MANSUR GAVRIEL
AEYDE
AEYDE
& OTHER STORIES
& OTHER STORIES
LE MONDE BERYL
LE MONDE BERYL

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.