До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балетки — наймодніше взуття цїєї весни

Любов до балеток почала знову прокидатися після показу MiuMiu осінь-зима 2022/23, коли МіуччаПрада представила колекцію, присвячену Вімблдону й естетиці преппі. Атласні балетки, взуті з в'язаними обтислими шкарпетками, перегукувалися з моделями на шнурівці з колекції її бренду весна-літо 2016 року. Відтоді туфлі-човники на м'якій підошві зі стрічками та еластичними гумками повільно, але впевнено почали набувати популярності. У новому сезоні весна-літо 2023 року балетки вже були скрізь — від рожевих пуантів MM6MaisonMargiela до металізованих бронзових пар SimoneRocha.

Sandy Liang
Sandy Liang

Реклама

Жіночні туфлі на плоскій еластичній підошві — найбажаніше взуття сезону весна-літо 2023 року. У Tod’s можна побачити шовкові яскраво-жовті та фіолетові пари на фірмовій підошві Gommino. На подіумі Tod’s показали, як можна комбінувати яскраві балетки з мінімалістичними образами в дусі 1990-х років із м’якої шкірою та замшою. Тим часом SimoneRocha запропонувала свіжий погляд на балетки. Так, окрім, елегантних туфель з ремінцями у бронзовій шкірі, що нагадують взуття балерин, бренд запропонував гібрид балеток і кросівок. Ми бачили взуття у квіткових тканинах, перехрещене з пряжками й ремінцями з ПВХ та масивною спортивною підошвою. У колекції MM6MaisonMargielaзʼявилися атласні балетні туфлі з квадратним мисом, які нагадують пуанти балерин.

Simone Rocha
Simone Rocha

Simone Rocha
Simone Rocha

MM6 Maison Margiela
MM6 Maison Margiela

Балетки досить просто вписати у свій повсякденний гардероб. Ви можете носити їх з джинсами та жакетами, з брючними костюмами, з мініспідницями у складку та високими гольфами у стилі Блер Волдорф, а також із сукнями різноманітних фасонів – від романтичних образів з оборками до прямих суконь із деніму. Так, у колекції SandyLiang елегантні туфлі на плоскому ходу поєднувалися з капроновими гольфами та спідничними костюмами, Interior носили балетки зі спідницями А-силуету довжини міді, а ThomBrowne поєднували акуратне взуття із щільними в'язаними шкарпетками.

Tod's
Tod's

Interior
Interior

Thom Browne
Thom Browne

Vogue.ua зібрав 10 пар наймодніших балеток, які вам знадобляться цієї весни.

[GALLERYtype_gallery=scroll; id=183887;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.