До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 практичних сумок, які поєднуються з усім

Модна й практична сумка є важливим елементом під час складання осіннього гардероба. За допомогою цього аксесуара можна розставити потрібні стилістичні акценти й завершити образ. Щоб не марнувати багато часу на пошуки тієї самої універсальної сумки на щодень, ми зробили це за вас. У нашій добірці ви знайдете 5 актуальних та практичних сумок, які поєднуються з усім — від брючних костюмів та строгих пальт до елегантних суконь та шкіряних курток.

Jil Sander
Сумка-тоут

Сумка-тоут — позачасовий і позасезонний аксесуар для міських буднів. Завдяки своєму лаконічному дизайну та місткості такі сумки легко доповнюватимуть ваш щоденний гардероб. Цього сезону, крім класичних тоутів строгої форми, виготовлених у нейтральних відтінках, дизайнери вирішили поекспериментувати з фактурами, відтінками й формою. Так, у колекції Fendi ви знайдете нове забарвлення культової Peekaboo, у Ralph Lauren — шкіряний чорно-білий варіант, а в Celine — модель з м’якої карамельної шкіри.

Реклама
Celine
Fendi
Ralph Lauren
Сумка-хобо

Сумки-хобо — найбажаніший аксесуар цієї осені. Їх легко розпізнати — вони мають коротку ручку та м’який або твердий силует півмісяця. Повернувшись до нас з нульових років ця сумка тепер прикрашає нові колекції брендів. Так, у Miu Miu ми бачили невеликі сумки з фірмовим плетінням бренду, у Tod’s — карамельну модель, яка гарно пасуватиме до осіннього гардероба, а в Givenchy — чорну сумку-хобо м’якої форми.

Givenchy
Miu Miu
Tod's
Класичний дизайн

Вибираючи універсальну осінню сумку, найперше варто звернути увагу на її колір, форму та фурнітуру. Відтінки мають бути базовими, щоб вони добре поєднувалися з усім гардеробом і не набридли за кілька тижнів, форма — класичною, а фурнітура — не дуже яскравою. Якщо дотриматися всіх цих правил, то ви отримаєте сумку, яку вам захочеться носити щодня. Чудовим прикладом позачасового аксесуара є сумка-конверт Chanel, яка вже майже 40 років з моменту її створення не виходить з моди. Подібну модель лаконічного дизайну ви також побачите в Coach та Louis Vuitton.

Chanel
Coach
Louis Vuitton
Розмір XXL

Від сезону до сезону ми спостерігаємо наявність великих сумок у колекціях брендів. Цієї осені в тренді сумки розміру XXL. Хоча ці сумки досить великі, як випливає з назви, вони не величезні, як ми бачили в минулі роки. Крім того, вони виготовлені в нейтральних тонах, що робить їх ідеальним аксесуаром на щодень. Байдуже, шукаєте ви модель для подорожі чи універсальну повсякденну модель, щоб помістити в неї все потрібне для роботи, сумки XXL точно згодяться для вас.

Celine
Proenza Schouler
The Row
М’які об’ємні клатчі

Тренд на обємні клатчі не збирається йти з модних радарів. Ці, на перший погляд, непрактичні сумки насправді місткі й зручні. Ви можете носити їх під пахвою, в руці або надіти на плече (якщо вони мають додатковий тонкий ремінець). Безформний дизайн, м’яка шкіра й елегантна фурнітура роблять ці сумки вашим головним супутником на щодень. Наших фаворитів ви знайдете в колекціях Jil Sander, Loewe та Sportmax.

Loewe
Jil Sander
Sportmax

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.