До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки-хобо – модний тренд цієї осені

Нещодавно ми розповідали вам про найактуальніші сумки сезону осінь-зима 2022/2023, серед яких гіпероб'ємні моделі, пухнасті аксесуари, строгі квадратні та прямокутні форми, моделі в стилі нульових років, мікросумки та варіанти з ланцюжками, а сьогодні хочемо докладніше зупинитися на сумках-хобо. Цього сезону сумка-хобо, схожа на м'який або твердий силует півмісяця, є найбажанішим аксесуаром. У колекціях брендів з'явилися всілякі сумки-хобо – від класичних форм Gucci, Givenchy та Miu Miu до нового прочитання Bottega Veneta, Marine Serre та Louis Vuitton.

Miu Miu

Сумка-хобо була особливо популярною у 2000-х роках і тепер знову повернулася до списків головних трендів нового сезону. Практична та містка сумка, що нагадує за формою круасан, є чудовою альтернативою гучному "багету" і базовим аксесуаром на щодень. У колекції Міуччі Прада ви знайдете невеликі сумки з фірмовим плетінням бренду, представлені як у пастельних відтінках рожевого та блакитного, так і в класичних кольорах: білому, чорному та червоному. Деніел Лі у своїй новій колекції Bottega Veneta модернізував популярну сумку Jodie, додав до неї металеву ручку, Off-White запропонували мініаксесуар зі стразами, а Fendi прикрасили сумку клітинкою принц Вельський.

Реклама
Bottega Veneta
Gucci
Givenchy

Цієї осені безформні хобо, в які можна помістити, здається, все життя, набули більш строгих форм. Gucci представили нове колірне рішення культової сумки Jackie, Emporio Armani зробили ставку на геометричну модель у рожевому відтінку, а Louis Vuitton показали великий півмісяць із монограмою бренду, прикрашений ланцюжком замість ручки.

Off-White
Fendi
Emporio Armani
Louis Vuitton
Marine Serre

Vogue.ua зібрав наймодніші сумки-хобо цієї осені.

Фото: imaxtree.launchmetrics.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.