До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші об’ємні клатчі сезону осінь-зима 2022/2023

Пам’ятаєте сумку-хмару Bottega Veneta, яка наробила чимало галасу у 2019 році? Тоді модель The Pouch, яку представив дизайнер Деніель Лі, стала найпопулярнішою моделлю сезону й з’явилася ледь не в кожної streestyle-зірки в гардеробі. Відтоді тренд на об’ємні клатчі не йшов з модних радарів і сезон осінь-зима 2022/2023 пряме тому підтвердження. М’які, подібні до подушок, клатчі з’явилися в новій інтерпретації: з несподіваних матеріалів, з елегантною фурнітурою, романтичними рюшами, застібками-рамами й додатковими ланцюжками.

Jil Sander

Об’ємний клатч — ідеальний компаньйон для міського гардероба, що має кілька головних переваг. Завдяки безформному дизайну в цей практичний аксесуар уміститься все потрібне впродовж дня: від зволожувальної помади до планшетів. Крім того, об’ємний клатч досить легко вписати в гардероб, адже він поєднується як з діловими брючними костюмами, так і зі спортивними речами та вечірніми сукнями. Ми дійшли висновку, що це, схоже, найуніверсальніша сумка цього сезону, а отже можна сміливо вибирати вподобану модель. У Jil Sander ви побачите шкіряний клатч зі зборкою, у Loewe – м’який аксесуар з рюшами, а в Bottega Veneta – величезну лаковану сумку-подушку.

Реклама
Loewe
Bottega Veneta

Носити об’ємний клатч дизайнери пропонують кількома способами. Під час показу колекції Fendi моделі тримали пухнастий аксесуар під пахвою, на подіумі Ermanno Scervino — в руках, а об’ємний клатч Dsquared, споряджений довгими тонкими ручками, — легко перекидали через плече.

Dsquared
Ulla Johnson
Ermanno Scervino
Sportmax
Fendi

Vogue.ua зібрав наймодніші об’ємні клатчі, які вам знадобляться щодня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.