До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еліна Світоліна вперше стане мамою

Українська тенісистка №1 Еліна Світоліна, у послужному списку якої є звання третьої ракетки світу та Олімпійська бронзова медаль, поділилася з підписниками радісною новиною – вона вперше стане мамою.

Еліна Світоліна та Гаель Монфіс

Спортсменка опублікувала у себе в Iнстаграм світлину, на якій вона зображена з чоловіком Гаелем Монфісом, а його руки підтримують її живіт, що вже округлився. Світоліна також розкрила деякі подробиці – пара чекає на дівчинку вже в жовтні.

Реклама

Нагадаємо, що кілька днів тому Світоліна оголосила про відмову брати участь у Роланд Гарросі – турнірі, в якому вона регулярно брала участь із 2011 року. Шанувальники тенісистки були дуже засмучені, але тепер усе стало на свої місця – на їхню улюбленицю чекають радісні зміни в житті. Також Світоліна продовжує активно займатися благодійністю, допомагаючи юним українським тенісистам у такий складний для всієї країни час.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.