До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Більш як пів мільйона ночей забронювали вже користувачі Airbnb в Україні

Коли ми говоримо, що весь світ сьогодні за нас – це справді так. Хтось допомагає біженцям у себе в країнах, хтось працевлаштовує українців, а хтось підтримує фінансово. Одним з джерел прямої допомоги конкретним людям несподівано став сервіс пошуку житла Airbnb, користувачі якого вже два тижні масово бронюють та оплачують житло в нашій країні, хоч і не збираються нікуди їхати. У такий спосіб ці гроші за оренду перераховуються власникам цих домівок. Деякі з цих квартир фізично вже навіть не існують після бомбардування російських окупантів.

За інформацією Браяна Ческі, гендиректора Airbnb, лише за останній тиждень (3 5 по 12 березня) було заброньовано 434 000 ночей, які принесли 15 мільйонів доларів українським сім’ям, багато з яких нині залишилися без засобів до існування. 5 березня ця цифра становила 61 406 ночей чи 1,9 мільйона доларів.

Реклама

"Від імені наших українських хостів (власники осель, які здають житло в оренду) – висловлюю вам велику подяку", – написав Ческі.

Також хтось сервіс Airbnb допомагає українським біженцям, які шукають житло за кордоном. На сайті створено спеціальний розділ, де можна знайти короткострокове житло безплатно або з гарною знижкою. Більше інформації можна знайти за посиланням.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.