До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна вагітна вдруге

Ріанна вагітна другою дитиною. Про це стало відомо після її виступу на Superbowl 2023.

Реклама

Ріанна тріумфально вийшла на сцену Halftime Show, виконавши деякі зі своїх найбільш знакових хітів під час довгоочікуваного виступу, зокрема Bitch Better Have My Money, Only Girl in the World, Pour It Up. Було дивовижно знову почути всю цю класику, але після захопливого виступу на Суперкубку, коли Ріанна з'явилася у вбраннях Alaїa та Loewe, соцмережі почали без упину гадати, чи не вагітна співачка вдруге. У неділю агент Ріанни підтвердив чутки: так, Ріанна та її партнер A$AP Rocky очікують на другу дитину.

Нагадаємо, перша дитина пари, хлопчик, ім'я якого не розголошують публіці, з'явився у травні 2022-го. Пара оберігає особисте життя; все, що отримала громадськість, – нескінченні образи Ріанни з оголеним животом. Проте нещодавно молодий батько зізнався Зейну Лоу з Apple Music: "Я навіть не можу пояснити це, чувак. Щодня ти повертаєшся додому в рай. Я такий вдячний. Бог добрий, чоловіче".

Чекаємо нових приголомшливих виходів знаменитості.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.