До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"За одним столом": різдвяна пісня від MONATIK, Сергія Бабкіна, ROXOLANA та інших

Напередодні Різдва українські артисти об'єднались, аби подарувати українцям особливу святкову пісню. "За одним столом" – спільна музична колаборація MONATIK, Сергія Бабкіна, KAZKA, DANTES, Alina Pash, ROXOLANA та Богдана Купера. Ліричний трек покликаний нагадати кожному із нас про те, що варто цінувати кожну мить життя та, будь що, вірити у краще.

Реклама

Ідея такого експерименту народилася у MONATIK, коли він почув демо-версію композиції "За одним столом" Богдана Купера – одного з переможців ініціативи "Art During The War", яку MONATIK запустив на початку війни, щоб підтримувати молодих талановитих українців. До виконання трека доєднались інші українські артисти.

Прем’єра пісні "За одним столом" виходить в передостанній тиждень найскладнішого для всіх українців року. Артисти щиро вірять, що напередодні світлих свят вона зможе подарувати такі необхідні та важливі емоції для всіх нас. Це пісня про добро, згуртованість українського духу, об’єднаність нашої нації та віру у зовсім скору перемогу України!

Усі кошти з монетизації прослуховувань будуть передані найбільшому дитячому госпіталю України "Охматдит".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.