До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Як звучить світ. Україна": новий альбом Євгена Філатова

Як саме звучить наша Україна? Це вирішив дослідити композитор та саундпродюсер Євген Філатов, який вирушив в експедицію країною та зібрав звуки, які найточніше передають характер різних місцевостей. Результатом став альбом "Як звучить світ. Україна". До нього увійшли п’ять треків, які дозволяють слухачу як згадати рідні місця, так і відкрити для себе по-новому українські міста.

Реклама

"Хотілося записати щось ексклюзивне, характерне й притаманне саме тому місту, де ми перебували, — розповідає Євген Філатов. — Тому я обирав звучання світлофора, дзвони, щось, що буде асоціюватися з певним містом. В процесі відбору траплялося таке, що найнеочікуваніші звуки потрапляли до композиції. Для мене головним було саме записувати звуки, а не втілювати свої креативні задуми. Так, іноді я грав самостійно на інструментах, але все ж таки розраховував на те, що місто подарує мені мелодії для запису".

Церковні дзвони, гомін в центрах для біженців, мелодії старих платівок, клацання трамвайного компостера — Євген поєднав найрізноманітніші мотиви в гармонійний музичний симбіоз та показав, як звучить Україна.

Ці треки вперше були презентовані слухачам на шоу "Як звучить Україна" на YouTube-каналі "УкрЮтюбПроєкт". Євген Філатов був композитором та ведучим шоу — разом з його творцями Наталією і Євгеном Синельниковими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.