До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Воплі Відоплясова" і LATEXFAUNA — хедлайнери фестивалю "Стадіон Культури"

На перший вікенд літа в Києві заплановано музичний фестиваль "Стадіон Культури". Фестиваль відбудеться на території нового культурного майданчика "Стадіон Культури", що на території Льодового стадіону на Іподромі.

"Воплі Відоплясова"
"Воплі Відоплясова"

Реклама

"Стадіон Культури" об'єднає в собі музикальну, культурну, соціальну та благодійну складові. Хедлайнерами фестивалю стануть Олег Скрипка та гурт "Воплі Відоплясова", гурт LATEXFAUNA, електронний проєкт Cape Cod. Загалом впродовж двох днів на сценах фестивалю відіграють концерти гурти POBO, Dobryva, Denys Vnuk, Ivan Barbul (їхні концерти відбудуться 3 червня) і SEBA KORECKY, Our Atlantic, MOBA та Вусатий фанк (4 червня).

На території фестивалю будуть влаштовані розважальні зони для дітей та дорослих, зони відпочинку, а окремою частиною фестивалю стануть лекції та клуби фахівців з мистецтва, гастрономії, літератури, спорту та кіно.

Фестиваль має благодійну мету. 34 червня "Стадіон Культури" допомагає закрити збір для відновлення оселі сім’ї військового Романа Голода з Чернігівської области, будинок якого зруйнований вщент.

Придбати квитки можна на Concert.ua та Ticketsbox. Адреса "Стадіону Культури" — пр. Академіка Глушкова, 9. Найближча станція метро — "Іподром", яка працює як укриття під час повітряних тривог.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.