До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська режисерка Таню Муіньо зняла Ленні Кравіца оголеним у новому кліпі "TK421"

Кліпмейкерка Таню Муіньо поповнила портфоліо робіт для зірок світового масштабу новим ім’ям ― Ленні Кравіц. Вона зняла кліп на його нову пісню "TK421" ― і це наразі найзухваліша робота українки.

З перших секунд відео Ленні Кравіц постає повністю оголеним ― інтимну зону закривають тільки предмети інтер’єру, що ніби випадково з’являються в кадрі, або долоня співака. Через це ютуб обмежив перегляд тільки для повнолітніх.

Реклама

Напередодні прем’єри, анонсуючи роботу, Таню зауважила в сторис: "Ви до такого не готові".

Нагадаємо, Муіньо, героїня літнього числа Vogue Ukraine Edition, вже кілька років активно знімає для західних зірок. Зокрема, для Сема Сміта, Cardi B, Doja Cat, Гаррі Стайлза. Кліп для останнього, As It Was 2022 року, отримав чотири номінації та одну нагороду MTV Video Music Awards і номінацію на "Греммі".

Пісня "TK421" увійде у новий альбом Ленні Кравіца Blue Electric Light, вихід якого співак анонсує на 15 березня 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.