До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"крапають" – новий емоційний реліз DOROFEEVA

Співачка DOROFEEVA представила нову чуттєву композицію "крапають", що ввійде до нового альбому "сенси", який буде презентовано восени. "крапають" – це робота-колаборація: трек, написаний разом з Іваном Клименком та Jerry Heil, а кліп – творчий тандем з українським художником Євгеном Лісняком.

Реклама

"Ця пісня найемоційніша з альбому. Для мене це новий етап творчості, і я рада, що впустила до свого світу Ваню Клименко та Jerry Heil. Це дуже особиста та емоційна робота, в яку я вклала душу. Вона показує, як можна лікуватися через творчість", – коментує DOROFEEVA. Співачка емоційно виплескує свої почуття на біле полотно: минуле, життя "до" було розфарбовано яскравими кольорами, потім прийшла війна й усе стерла, затьмарила, але треба рухатися далі й малювати своє майбутнє новими фарбами. "Картина, що була створена на знімальному майданчику, – це вихід мого болю, моїх страхів і переживань, накопичених емоцій: від спокійних мазків до потоку хаотичних сплесків на полотні". Адже мистецтво завжди було голосом часу й віддзеркалювало те, що відбувається навколо.

Створену картину передадуть на благодійність, а всі вторговані кошти підуть на допомогу Україні у війні.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.