До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Коли закінчаться війни": спільний трек Джамали й Freel

"Коли закінчаться війни" — дует Джамали та реп-артиста Freel, присвячений відважним людям, які щодня борються за свою країну. Цей дует народився ще восени 2021 року, але сьогодні, під час повномасштабної війни, набув особливої актуальності.

"Це пісня про всіх нас: вільних, незламних, непереможних, — розповідає Freel. — Вона про тих, що першими виходять на Майдан, коли коїться несправедливість, про тих, кого я зустрічаю під судами з плакатами в руках, про тих, хто боронить країну на передовій або в тилу. Це пісня про той самий день, коли ми переможемо, а росія припинить свої загарбницькі війни, яких у неї чимало".

Реклама

Джамала й Freel

"Одного дня ми прокинемося від голосу рідних зі словами „Ми перемогли, війна закінчилася". Знаю, це станеться. Ця війна закінчиться на нашу користь, тому що ми б’ємося за своїх. За свій дім", — каже Jamala.

Разом з треком музиканти представляють зворушливе артвідео, над яким працювала ілюстраторка Марія Оз. У мініфільмі можна побачити образи, які віддзеркалюють переживання всього українського народу за пів року війни. Це і драмтеатр у Маріуполі, на який окупанти скинули бомбу в березні; і відбудований літак "Мрія", і улюбленець всієї країни — пес Патрон, який мирно спить посеред бавовни.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.