До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Коли ми двоє" — новий спільний трек "Океану Ельзи" та KOLA

"Коли ми двоє" — новий пронизливий трек, записаний у дуеті гурту "Океан Ельзи" зі співачкою KOLA. Пісня, яку, за словами Святослава Вакарчука, він написав "на одному диханні", зʼявилася за один зимовий вечір. Вона присвячена важкій розлуці з близькими, яку зараз переживають сотні тисяч людей, і особливо — військові.

Реклама

Ідея зробити дует та заспівати разом саме з KOLA виникла у Вакарчука вже пізніше — коли був у черговій поїздці на Схід. "В авто тихо працювало радіо, я почув одну з пісень KOLA, а за вікном в цей час було невеличке прифронтове місто, автівки з військовими, цивільні, які поспішали у своїх справах. І серед всього цього стурбованого життя на узбіччі стояла обійнявшись пара: він у формі, вона — з невеличкою валізою. Я не знаю, чи говорили вони про щось, чи просто мовчали, чи щойно приїхала дівчина, чи вже збиралася повертатись. Але в той момент зрозумів, що "Коли ми двоє" — то діалог двох. І дякую Насті, що тонко відчула те саме і пісня набула саме такого звучання", — коментує фронтмен гурту "Океан Ельзи".

"Це дуже відверта пісня, яку зрозуміють тільки закохані, особливо ті, що не мають можливості бачитися щодня, а буває, й місяцями. Вона ніжна, пристрасна і трохи сумна, адже у героїв "ніч лише одна". Я дуже полюбила її, вона особлива та близька для мене особисто. Також неймовірна рада, що співаю її з кумиром мого життя Святославом Вакарчуком. Впевнена, слухачі полюблять цю пісню так само сильно, як і я", — розповіла Анастасія Прудіус, яка виступає під іменем KOLA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.