До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт KAZKA представив новий ліричний трек

Гурт KAZKA презентував новий трек "Без кохання" — особисту чуттєву історію солістки Саші Заріцької. Відверта розповідь про почуття, що рятують і дарують віру навіть у часи повномасштабної війни, яка вже понад рік ранить серця українців. Це вперше Олександра не просто ділиться історією власних стосунків, а й адресує її конкретній людині — першому бойфренду, з яким співачка познайомила своїх шанувальників.

Реклама

"Війна навчила нас не відкладати почуття на завтра. Цінувати кожну мить, любити, шукати справу мрії, створювати родини, простір навколо себе, нове життя. Ми більше не будуємо химерних планів, не витрачаємо час на непотрібних людей, не пливемо за течією. Адже життя одне! І воно, як ніколи, пульсує в наших жилах. Сьогодні з моїми ми презентуємо непересічну пісню. Першу майже за рік. Нову за відчуттями та рівнем відвертості з вами. "Без кохання" створювалась у найскладніший час. Під звуки сирен та гуркіт думок. В реальності, де я обрала стосунки, коханого та вперше поділилась із вами настільки особистим. Будемо жити. Будемо любити. Співати, щоб чули свої", — прокоментувала Саша в своїх соціальних мережах.

У пісні поєднались влучні рими й ласкаві ритми, глибокий тембр та незабутній приспів. Трек відкриває нові глибини музикантів, які цьогоріч відсвяткували шість років з моменту створення KAZKA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.