До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт U2 присвятив Україні свій знаменитий гіт 2000 року "Walk on"

Знаменитий рок-гурт U2 після тривалої перерви знову повертається з музичним туром по всьому світу. Він анонсував вихід нового альбому "Songs of Surrender", до якого увійшли 40 старих пісень колективу в новій обробці, деякі треки отримали новий текст. До збірки увійшов і знаменитий гіт 2000 року "Walk on (All That You Can't Leave Behind)", який музиканти присвятили Україні. Пісня отримала нову назву "Walk On (Ukraine)".

Реклама

"І якщо жінка, що танцює на вулиці, була сповнена сліз, / Її танець не зможе перемогти жодна армія. Страх поступається місцем любові, / І це теж вид гніву, який неможливо стримувати. / Ти летиш або борешся, народжуєшся вільним або вмираєш за свободу", — саме так звучать тепер рядки пісні. У альбомі також можна почути нові версії композицій "One", "Pride (In The Name Of Love)", "With Or Without You", "Beautiful Day" та "Where The Streets Have No Name".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.