До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Imagine Dragons представили щемкий кліп, знятий в Україні

Відео на композицію Crushed розпочинається з приглушених звуків артилерійських обстрілів, болісно знайомих багатьом українцям. Музиканти зняли кліп на передовій в Україні та присвятили його всім українцям та нашій боротьбі за свободу. Головний герой кліпу — 14-річний підліток Саша, чиє рідне село Новогригорівка в Херсонській області було окуповано впродовж п'яти місяців. Будинок Саші та його родини майже знищено, а сам хлопець вижив, тому що ховався в підвалі. Його село майже стерто зі світу, розповідається в клипі.

Реклама

Над стрічкою працював режисер Тай Арнольд, який приїхав в Україну наприкінці минулого року. За словами Ярослави Гресь, директорки фандрайзінгової платформи UNITED24, режисер відвідав Бучу, Бородянку, Ірпінь, а потім поїхав знімати на передову, Схід і Південь. Саме там режисер познайомився з хлопцем Сашею, який зрештою став головним героєм щемкого відео.

"Історія Саші розриває серце, і є тисячі інших, як він, які надзвичайно потребують допомоги, — говорять Imagine Dragons. — Навіть сьогодні його родина без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на United24 і підніміть свій голос за цю справу".

Imagine Dragons (фото Yuri Gryaznov)
Imagine Dragons (фото Yuri Gryaznov)

Нагадаємо, що американський гурт Imagine Dragons та його фронтмен Ден Рейнольдс з самого початку повномасштабного вторгнення підтримують Україну. Торік вони долучились до амбасадорів платформи UNITED24, яку заснував президент Володимир Зеленський. Гурт опікується напрямом "Медична допомога" — зокрема, вони підтримали збір коштів на автомобілі швидкої допомоги, що ініціювала перша леді України Олена Зеленська. Разом з тим виконавці скасували всі концерти у рф і заборонили випускати там свої пісні, а під час цьогорічного турне Європою фронтмен Ден Рейнольдс майже не розлучається з українським прапором.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.