До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елтон Джон закликав світ допомогти жителям Маріуполя

Британський музикант Елтон Джон закликав світ допомогти жителям Маріуполя. Співак нагадав про необхідність створення гуманітарного коридору до Маріуполя. Про це легендарний музикант написав у своєму Twitter.

"Понад 245 тисяч українців живуть із ВІЛ, багато хто тікає з домівок і залишає близьких, але, на жаль, не всі українці перебувають у межах досяжності. Я бував у Маріуполі, і моє серце розбите через те, що доступ до міста досі обмежений. Повноцінний гуманітарний коридор потрібен для порятунку життів", – написав Елтон Джон.

Елтон ДжонЕлтон Джон

Вперше музикант побував у Маріуполі понад 10 років тому. Тоді він і його партнер Девід Ферніш хотіли всиновити ВІЛ-інфікованого хлопчика з України. Однак парі не вдалося цього зробити через певні нюанси із законодавством.

Нагадаємо, Елтон Джон узяв участь у глобальній благодійній акції Stand Up For Ukraine для збору коштів на підтримку України й українського народу.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.