До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала випустила саундтрек до фільму "Смак свободи"

Джамала представила життєствердну композицію "Сила", яка стала санудтреком до української стрічки "Смак свободи", що виходить e прокат 7 березня. Головна ідея пісні, зазначає артистка, про те, що завжди треба сміливо йти за мрією та шукати власний голос, не боячись перешкод.

Реклама

Джамала також знялася у фільмі в камео, зігравши саму себе, і в кліпі можна побачити кадри за її участю. Фільм розповідає історію головної героїні "Смаку свободи" — Варі (у виконанні акторки Ірини Кудашової), яка прагне стати шеф-кухарем і тому вирушає до Львова. Дорогою до омріяної мети на неї чекає чимало перешкод, але магічна знахідка — книжка легенди української кулінарії пані Ольги Франко (акторка Ірма Вітовська) — допомагає дівчині їх подолати, здобути роботу мрії та знайти справжнє кохання.

Джамала та команда фільму "Смак свободи"

"У розпал пандемії я сиділа вдома, — розповідає Джамала історію створення пісні. — Тоді здавалося, що гірше і бути не може: були закриті всі по домівках, і мені так хотілося надихнути себе та людей — так зʼявилася пісня "Сила". Я рада, що сьогодні саме ця пісня стала саундтреком фільму "Смак Свободи" і надихатиме глядачів. Коли я співаю: "Без страху відтепер, сльози витру з очей. Буду вільна", то ці слова у мене, так чи інакше, асоціюються з нами всіма, з Україною. Сьогодні в пісні "Сила" зʼявився новий сенс. І не випадково вона у цьому фільмі, бо навіть через буденні страви, які ми їмо, ми проявляємо любов до своєї культури, до своєї історії".

Стрічка "Смак свободи" режисера Олександра Березаня виходить в український прокат 7 березня. У фільмі знялися Ірина Кудашова, Ірма Вітовська, Костянтин Темляк, Томаш Собчак, Тетяна Малкова, Римма Зюбіна, Віктор Стороженко, Вадим Куценок, Діана Кузьмінова, Світлана Золотько, Павло Лі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.