До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ДНК нації: українські артисти записали альбом з народними піснями

"Музика — у нашій ДНК", — кажуть автори альбома "ДНК", який зібрав найвідоміших українських артистів. Олег Скрипка, Тіна Кароль, Макс Барських, Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, MONATIK, ROXOLANA та інші співаки об'єднались, аби записати альбом українських народних пісень та нагадати українцям про потужну силу власної спадщини.

Реклама

Кожен артист спеціально для альбома виконав одну з найулюбленіших народних пісень — усього в альбом увійшло 18 треків. Так, Надя Дорофєєва співає відому пісню "Цвіте терен", MONATIK — улюблену всіма українцями "Підманула підвела", а Тіна Кароль — "Чом ти не прийшов? Дуетом заспівали Дмитро Шуров (Pianoбой) та співачка Roxolana — вони виконують пісню "Чорні очка".



"18 улюблених народних творів звучать у незвичному поєднанні з популярними мотивами джазу та соул, — розповідають у музичному лейблі MOЗGI Entertainment, який випустив альбом. — Кожна пісня — присвята та подяка мужнім воїнам ЗСУ, кожному, хто на своїх плечах тримає нашу країну та ціною власного життя захищає право України зайняти достойне місце у світі та світовій культурі".

Усі зібрані від прослуховувань кошти буде спрямовано у благодіний фонд UNITED24.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.