До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MONATIK випустив зворушливий мініальбом "ART Оборона", присвячений війні

MONATIK випустив перший альбом з початком повномасштабного вторгнення. "ART Оборона" – це рефлексія на війну, особиста та дуже лірична. До мініальбому ввійшло 9 треків, його відкриває лірична поезія "І навіть якщо в мене залишився тільки день", слова якої западають у душу кожного українця. "Йди геть! Поглянь, що в мене ти забрала: ти розвалила міста в мені, мости в мені, людей у мені вбила!"..

Також до альбому ввійшов справжній ексклюзив – вірш "Так і буде", який Дмитро Монатік записав разом зі своїми синами, Данилом і Платоном. "Це моя war story. Моя особиста музична історія війни, яка, на жаль, досі триває. Принаймні ті думки, які на сьогодні вдалося перетворити у вірші й музику в команді з неймовірним саундпродюсером RMNK", – каже артист.

Реклама

"Історія війни в кожного своя, але дуже схожа, тяжка і страшна, проте з вірою в майбутнє, – розповідає MONATIK. – З вірою в нашу перемогу. Майже 5 місяців тривоги, страждання, страху та гніву, спроб відшукати себе, всю сім’ю в розбитих мріях, перетворилися на майже 19 хвилин музичних роздумів. Сьогодні найголовніше не втратити надію, тож сподіваюся, що Art-оборона не отримає продовження і війна скоро зникне з України. А ця музика — зможе розважити, надихнути, нагадати… Створення музики в ці часи, особисто мене, рятує і боронить від занурення в кремезну темряву. Моя ART-оборона. Для вас…"

З перших днів широкомасштабної війни MONATIK активно волонтерить, збирає гуманітарну допомогу для української армії, тероборони та волонтерів, дає масштабні благодійні концерти Європою та світом, на яких збирає гроші для ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.