До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська співачка alyona alyona презентувала нову пісню "Перемога"

Укранська репвиконавиця alyona alyona презентувала нову пісню "Перемога", яка висвітлює війну в Україні. Співачка поділилася, що композиція була написана в Баришівці Київської області під час комендантської години, яка тривала чотири дні. "Раніше агресію я не пускала у своє серце. Завжди була зайнята потребами людей і волонтерством. Але кожна подія в Бучі, Маріуполі, Харкові, Чернігові, Луганській та Донецькій областях злістю проникала крізь мене майже непомітно. Просочувалися в саме серце. От воно й виплеснулося. В монолог. Хочу ним з вами поділитися", – розповіла співачка.

Співачка зазначила, що Україна переможе, незважаючи на все зло, що робить росія. "Україна переможе. Скільки звірств ще б не зробили російськи солдати, ми все одно переможемо, і кожен з них все одно розплатиться за всі свої вчинки. Перемога за нами! Слава Україні", – написала alyona alyona в своєму Iнстаграм-акаунті. Нагадаємо, що раніще реперка представила композицію "Рідні мої", яку записала разом зі співачкою Jerry Heil.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.