До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Які світові знаменитості підтримали Україну після атаки росії на "Охматдит"

Внаслідок ракетної атаки росії 8 липня 2024 року найбільше постраждала київська дитяча лікарня "Охматдит", де на момент обстрілу проводилося дві операції та проходили лікування майже тисяча дітей. Цей терористичний акт з боку агресора другу добу поспіль активно висвітлюють українські медіа та лідери думок, щоб звернути увагу міжнародної спільноти на трагедію й спонукати до дій. Так, світові зірки теж не залишаються осторонь, підтримуючи Україну та постраждалих дітей доступними способами.

Photo: Instagram @frankpeterwilde
Photo: Instagram @frankpeterwilde

Реклама

Акторка Джессіка Честейн, яка навідувалася до України у 2022 році, опублікувала архівне відео зі свого візиту до "Охматдиту". В історіях Честейн поділилася посиланням, щоб її підписники змогли підтримати лікарню.

Ще одна світова зірка — акторка Джеймі Лі Кертіс — поділилися дописом у своєму інстаграмі з галереєю світлин, на яких можна побачити, як відбувався розбір завалів одразу після вибуху. Протягом усієї кар'єри Кертіс підтримує клініки Лос-Анджелеса зі своєї благодійною організацією.

Німецький дизайнер Френк Вільде підтримав Україну традиційним селфі в ліфті, якими привертає увагу до розгорнутої росією війни в України з початку повномасштабного вторгнення.

Також про трагедію у соцмережі X розповіли письменник Стівен Кінг та історик Тімоті Снайдер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.