До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: чого сподіватися знакам зодіаку повітряної стихії у 2023 році

На початку нового року ми будуємо плани та намагаємося зазирнути в найближче майбутнє, щоб дізнатися, що готує рік прийдешній. Разом із платформою Strong & Precious, яка представляє найкращі українські ювелірні бренди, ми запитали у професійного астролога, чого сподіватися представникам 12 зодіакальних знаків попри випробування воєнного часу.

Реклама

На представників знаків повітряної стихії — Близнят, Терезів і Водолія — чекає динамічний рік, який сприятиме проявам ініціативи в комунікації й інтелектуальній діяльності. Рушійними силами 2023-го стануть ваше натхнення, легкість і життєлюбність. А експертність, здатність до компромісів і підтримка надійних партнерів допоможуть досягти задуманого. Цього року ви — активні стратеги.

Пом’якшити гостроту щоденних викликів можуть допомогти прості та зрозумілі речі, як-от хобі. Одне з них — випікання, традиційне для українців ремесло, яке не тільки демонструє глибокий зв’язок між минулим і сьогоденням, а й сприяє віднайденню душевного спокою та фокусуванню на важливому тут і зараз.

Підвіска, Lutiki (Strong & Precious)

Близнята

Кольє, Bevza (Strong & Precious)

Представники знака Близнят почуватимуться особливо комфортно в першій половині року, яка обіцяє активне спілкування, яскраві знайомства, розширення ділових контактів. Сила інтелекту, воля та рішучість будуть вашими помічниками. Люди, яких ви зустрінете, позитивно вплинуть на ваші поточні життєві та кар'єрні цілі. Ви можете брати участь у соціальних проєктах, семінарах, тренінгах, конференціях, на якийсь час стати меценатом або ментором. Все це дасть плоди в майбутньому. У компанії однодумців отримаєте чудовий емоційний досвід, а в разі потреби у пошуку рішення – підтримку.

У перші три місяці року ваша енергія та фізичні сили на піку, особливо це стосується представників знака Близнят, які народилися в червні. Це сприятливий час для прояву особистої ініціативи, завершення важливих справ і початку нових, активного відпочинку, навчання чи викладання.

Із середини травня інтенсивність подій довкола поступово знижуватиметься, а потреба утримати під контролем океан емоцій посилиться. У вас з'явиться можливість відчути силу інтуїції. Звертайте увагу на "знаки" зовні, аналізуйте їх, після цього ухвалюйте рішення. Важливо знайти сенс у тому, що ви робите, і сфокусуватися на чомусь одному найактуальнішому, не розпорошуючись на дрібниці. Якщо ви займаєтеся особистісним розвитком, є шанс поглибити розуміння свого "Я". Можливі несподівані інсайти щодо себе та інших людей. У цей період у вас є підтримка згори, енергія і сила.

Терези

Сережки, Yuval' Studios (Strong & Precious); топ, Isabel Marant Etoile (spazio.ua)

Перша половина року запам’ятається представникам знака Терезів динамічністю, азартом, чуттєвістю у сфері стосунків. Ви складете іспит на вміння обстоювати своє місце під сонцем, і найімовірніше — на відмінно. Ви конфліктуватимете, змагатиметеся з конкурентами, затято обстоюватимете свою точку зору. Переговори можуть бути емоційними, але в цьому процесі стане зрозуміло, за що йде бій і в якому напрямку рухатися далі. Схожа ситуація у взаєминах із коханими: якщо є правильне розуміння ролі конфлікту в сімейному житті, то італійські пристрасті сприятимуть емоційній розрядці — і, коли буде випущено пару, стосунки стануть міцнішими. До відома представників знака Терезів, народжених з 16 до 23 жовтня: ваші діти вимагатимуть більшої уваги до себе. Перша половина року — сприятливий період для зміцнення емоційного зв'язку з ними.

У другому півріччі ймовірні ситуації, які складатимуться мимо вашої волі — це особливо стосується тих, хто народився з 8 по 16 жовтня. Якщо у вас є стратегія змін, цей етап може стати стартом для них, або ж сама ситуація підкаже, що і як настав час змінити. Потребуватиме перегляду, можливо, ваше ставлення до фінансів. Якщо необхідно взяти кредит або позичити гроші, будьте пильні: супутні витрати можуть виявитися більшими, ніж очікували. Вересень-жовтень — період вашої максимальної енергії, яка шукатиме, куди б себе спрямувати. На цей випадок варто мати в запасі кілька креативних ідей, аби почати реалізовувати їх і не змарнувати час.

Водолій

Кольє, дві підвіски, усе – Lutiki (Strong & Precious); сукня, Toteme (theicon.ua)

Попереду у представників знака Водолія — рік активної й ефективної комунікації, а також занурення в родинні й домашні справи. Джерела ваших ресурсів — це позитивне мислення та філософський підхід до життя.

У першій половині року ймовірне поринання в роботу по маківку. Вам, вірогідно, доведеться чимало знайомитися та спілкуватися з людьми, вчитися та вчити. У цей час буде корисно бодай на мить відступити від справ і поглянути на ситуацію збоку. Це допоможе скоригувати сприйняття ситуації й оточення. На думку можуть спасти дуже цікаві ідеї, інформація сама шукатиме вас — і якщо ви медійна людина, це ваш зоряний час. Період є сприятливим для стратегічного планування і підтвердження своєї експертності.

Із середини березня буде можливість збалансувати бюджет. У травні — зверніть увагу на зону комфорту: родину, дім. Затишна сімейна атмосфера у цей період матиме надважливе значення для внутрішньої гармонії. Відпочиньте з родиною. Спільне дозвілля, творчість, спілкування – це гарна нагода виявити всю повноту ваших взаємин. Якщо ви вимушено перебуваєте не вдома, то навесні можете відчути, як атмосфера цієї локації впливає на ваш внутрішній стан, посилюючи адаптивність до нових ситуацій.

Час із червня до листопада може виявитися емоційно нестабільним: штормитиме в сім'ї та бізнес-відносинах, світ перевірятиме на міцність ваші особисті кордони — це особливо актуально для представників знака Водолія, народжених з 3 по 13 лютого.

Авторка гороскопа: Марина Губарева

Що треба знати про платформу Strong & Precious?

Головна ідея Strong & Precious — представити українські ювелірні бренди широкій міжнародній спільноті та інсайдерам модної індустрії. Проєкт представляє потужний ювелірний потенціал України.

Немає особливого правила чи теми, яка об’єднує вибрані дизайни, окрім українського походження. На платформі представлені різноманітні типи та стилі ювелірних виробів: деякі з них більш архітектурні й складні, деякі — знаходять натхнення в національних традиціях і візерунках.

Назва Strong & Precious віддзеркалює поточний контекст, який об’єднує всіх українських дизайнерів, — яскраві ювелірні вироби та сильні характери.

Над зніманням працювали:

Фото: Andrew Grey
Освітлювач: Oleksander Mischenko
Стиль: Tetiana Nemchenko
Асистент стиліста: Vlad Askerov
Макіяж: Svetlana Rymakova
Зачіски: Pavel Lotnik
Сет-дизайн: OleksandraArsalani @mutabor_mutabor
Продюсер: MarinaSandugey-Shyshkina
Модель: KristyPonomar @InterModels

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.