До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як українцям зараз вступити до Стенфорду, Піттсбургу та Сорбонни

Ukrainian Global University, ініціатива, заснована провідними українськими вищими навчальними закладами у партнерстві з урядом, надає українським абітурієнтам доступ до вишів усього світу, які пропонують нові місця, стипендії та особливі можливості вступу. Головна умова участі в програмі – після навчання повернутися до України, щоб допомогти відбудувати її після війни.

Серед головних партнерів ініціативи – Стенфордський універститет, університет Піттсбургу, Паризький університет Пантеон-Сорбонна і більш як три десятки вишів у Німеччині, Італії, США, Канаді та інших країнах. UGU домовляються з університетами-партнерами про повні стипендії, що покриють вартість навчання і проживання.

Реклама

Після проходження двох основних етапів, попередній вибір та подання документів до обраного вищого навчального закладу, Ukrainian Global University допомогає вступити до вишу, підписуючи з університетом меморандум про співпрацю. Також команда UGU консультує щодо влаштування за кордоном і всіляко підтримує інформаційно.

Щоби взяти участь у програмі, абітурієнти мають заповнити анкету на офіційному сайті ініціативи. Після цього вони отримують доступ до тестування на знання мови: мінімальний бал, який потрібно набрати, – 85, рівень Intermediate. Згодом вступника запрошують на інтерв’ю. Програма UGU доступна для всіх українців, у тому числі й для тих, хто виїхав за кордон.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.