До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

UKRAINEPRIDE та BetterMe запустили аудіокурс для підтримки ментального здоров’я

До місяця "гордості" BetterMe та UKRAINEPRIDE запустили аудіокурс для підтримки ментального здоров’я "LGBTQ+Me: Прийміть своє різноманіття", щоб поєднати людей різних сексуальних орієнтацій та гендерних ідентичностей, і допомогти їм співіснувати в суспільстві. Курс ґрунтується на особистих історіях представників ЛГБТК+ спільноти і людей гетеросексуальної орієнтації, та практичних порадах психолога. Знайти його можна в застосунку BetterMe: Mental Health.

За останні 30 років українське суспільство зазнало неабияких змін у своїх поглядах від тотального неприйняття до тенденцій прийняття людей різних сексуальних орієнтацій та гендерних ідентичностей. Відповідно до звіту, що його представив Центр "Наш Світ" у межах Програми "Долучайся!" за підтримки USAID, проблема рівноправ’я та захисту прав ЛГБТК+ в Україні стає важливішою як у внутрішній, так і в зовнішній політиці країни.

Реклама

Згідно з дослідженням, представники ЛГБТК+ спільноти більш схильні до депресії та мають набагато вищий показник стресу через дискримінацію у власних родинах, університеті або на роботі. 95% респондентів скаржаться на розлади сну вночі та 77% зазнали депресії. 71% ЛГБТК+ молоді повідомляють про відчуття суму та розпачу.

"Люди з ЛГБТК+ спільноти нерідко стикаються з дискримінацією та недостатнім розумінням з боку суспільства. Щоб це змінити, ми раді об’єднатися з BetterMe для створення курсу, який покаже, що відчувають представники ЛГБТК+ спільноти та люди гетеросексуальної орієнтації, надасть голос їхнім унікальним історіям та, як наслідок, дасть їм змогу краще розуміти одне одного. У такий спосіб ми сподіваємося змінити життя нашої спільноти й тих, про кого ми турбуємося, на краще!" — говорить Юрій Двіжон, співзасновник UKRAINEPRIDE.

Головна мета цього курсу — допомогти людям з різною гендерною ідентифікацією та сексуальною орієнтацією знайти спільні точки та зрозуміти одне одного на глибшому рівні. Сучасне суспільство має величезний вплив на якість нашого життя. Приймати наші відмінності — це те, що має силу змінити наш світ на краще. І змінить.

"Основна мета BetterMe — створювати продукт, який підходить кожному. Різноманіття та інклюзивність є одними з наших базових цінностей. Ми персоналізуємо наш контент під різні групи, щоб долучити до здорового способу життя якомога більшу кількість людей", — каже Вікторія Рєпа, СEO та засновниця BetterMe.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.