До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Президент України Володимир Зеленський – один з найпопулярніших людей в Instagram

Вже понад два тижні увага всього світу прикута до України, яка мужньо захищає свою територію та суверенітет від нападу російського ворога. Опинився в центрі уваги й наш президент Володимир Зеленський, який весь час підтримує народ своїми влучними та емоційними виступами через соцмережі, а також звертається до міжнародної політичної спільноти. Сьогодні Володимир Зеленський увійшов до списку найпопулярніших людей в інстаграмі – кількість його фоловерів сягнула 15,5 млн осіб. У своїй популярності Зеленський випередив навіть репера Каньє Веста, у якого наразі 15,3 млн підписників.

Під час війни Володимир Зеленський використовує інстаграм як потужний інструмент комунікації. У соцмережі з’являються не тільки офіційні звернення президента, в яких він інформує українців і світ про ситуацію в "гарячих точках" нашої країни та наші військові успіхи. Періодично Зеленський також робить селфі на тлі будівель урядового кварталу, демонструючи як українцям, так і всьому світові, що нині він перебуває в серці України, у Києві, і готовий дати відсіч ворогу.

Реклама

Стежте за новинами від президента України Володимира Зеленського на його сторінці в Instagram.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.