До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Правила життя: Keep Calm and Love Ukraine

Веселі, брате, часи настали. Зібрали кілька порад, які дадуть змогу зберегти себе та своє психічне здоров’я.

Порядок

Коли навколо хаос і загроза, на які ми не можемо впливати, треба створити власну зону відповідальності й контролю. Не обов’язково віддаватися обсесивно-компульсивному прибиранню, але тримати речі на місцях та підтримувати оселю чистою — це справді стабілізує.

Реклама
Гігієна

Приймати душ, чистити зуби, наносити звичні засоби догляду — це не зайва розкіш, а потреба, що дає змогу зберегти глузд.

Сон

Ночі нині безсонні. Тому треба використовувати будь-яку можливість, щоб надолужити брак сну. Трюк, який дає змогу військовим швидко засинати, — тут.

Здоров’я

Не забувайте приймати препарати, якщо вам їх призначив лікар. Це стосується ліків, що нормалізують тиск; гормональних препаратів; ліків проти акне тощо. Просто дотримуйте звичайного протоколу. Не можна допускати погіршення стану здоров’я.

Їжа та напої

Критично важливо давати тілу збалансоване харчування. Овочі, білок, яйця, горіхи, насіння — завжди хороший вибір.

Не варто розраховувати на цілющу силу алкоголю: треба бути зосередженими, а це неможливо після келиха вина.

Краще пити достатньо води.

Дихання

Про техніки дихання, що дають змогу швидко заспокоїтися, ми писали тут. Нагадуємо, що можна скористатися застосунком для медитацій або доєднатися до марафонів. На один з них ми давали посилання тут.

Допомога

Важливо допомагати — тим, хто цього потребує. Сусідам похилого віку — з покупками їжі та води; близьким — з пошуком точки опертя. І українській армії — матеріально. Нагадаємо, Нацбанк відкрив спецрахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708

Додаткові реквізити — тут.

Рахунок — мультивалютний, він створений і відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів і донорів — в іноземній валюті (доларах США, євро, британських фунтах, швейцарських франках, австралійських, канадських доларах, юані Женьміньбі та єнах), так і від українського бізнесу та громадян — у національній валюті.

Можна також надсилати кошти на рахунок благодійної організації "Повернись живим". Реквізити тут.

Підтримати армію з картки будь-якого банку:

IBAN: UA223226690000026007300905964
ЄДРПОУ: 39696398
Отримувач: Благодійна Організація "Міжнародний благодійний фонд „Повернись живим""
Призначення платежу: Благодійна допомога військовослужбовцям.

Або за прямим посиланням.

Інформаційна гігієна

Постійно моніторити телеграм-канали та соцмережі — це плекати тривожність. Користуйтеся перевіреними офіційними джерелами, які ми наводили тут. Та перевіряйте новини не постійно, а хоча б раз на годину.

Не можна знімати пересування української техніки та стрімити. Категорично заборонено поширювати ці дані.

Не рекомендується відкривати посилання та сканувати QR-коди, що приходять в електронній пошті. Це пов’язано з фішинговою атакою ворога.

Keep Calm and Love Ukraine.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.