КУПИТИ КВИТКИ

На честь Дня усиновлення в Києві відкрилася мультимедійна виставка "Поговори зі мною"

На честь Дня усиновлення, який в Україні відзначають 17 вересня, у Києві відкрилася виставка присвячена цінності родини для кожної дитини. Виставка триватиме у торговельному центрі "Гуллівер" до кінця вересня.

Реклама.

В основі проєкту – фотопортрети десяти дітей та дорослих, які певну частину життя прожили без родинного тепла та турботи. На виставці представлені як фотопортрети, так і відеоісторії, в яких герої та героїні діляться своїми думками, емоціями та мріями про родину. Гості також можуть ознайомитися з повними історіями героїв, скориставшись QR-кодами.

Виставку було створено задля здійснення діалогу між героями та відвідувачами й акцентування уваги на важливості вміти слухати та підтримувати.

Авторкою світлин для проєкту є українська фотохудожниця Василина Врублевська. Реалізується ініціатива за ідеєю Фундації Катерини Осадчої разом Міністерством соціальної політики України, Координаційним Центром з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, Фундацією Олени Зеленської та Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.