До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леонардо Ді Капріо почав зустрічатися із супермоделлю Вітторією Черетті

Леонардо Ді Капріо — людина, відома своїми пристрастями щодо захисту дикої природи, боротьбою зі змінами клімату та стосунками з прекрасними молодими жінками, яким не більше 25 років. За інформацією видання Us, 48-річний актор зараз зустрічається з італійською супермоделлю Вітторією Черетті.

Реклама

Джерело повідомило Us, що Леонардо Ді Капріо "цілком захоплений" Вітторією Черетті, а їхні стосунки "йдуть так добре, що Лео насправді залишається їй відданим". Вперше чутки про стосунки актора та моделі з'явилися в серпні, коли їх помітили разом у Лос-Анджелесі — вони купували морозиво. А потім їх застали за танцями й поцілунками на Ібіці. Подробиці щодо того, як і де вони зустрілися, залишаються загадкою.

Вітторія Черетті
Вітторія Черетті

Упродовж літа таблоїди намагалися переконати всіх у тому, що Ді Капріо зустрічається з Джіджі Гадід, яка тепер, здається, проводить багато часу з Бредлі Купером. Останні довгострокові стосунки Лео були з моделлю Камілою Морроне, утім, пара розпалася незабаром після того, як Морроне виповнилося 25 років.

Вітторія Черетті розлучилася зі своїм чоловіком Маттео Міллері у червні, після трьох років шлюбу. У лютому джерело, близьке до Ді Капріо, повідомило виданню The Daily Mail, що репутація актора як чоловіка, який проводить час лише з жінками, значно молодшими від нього, "турбує його оточення". Можливо, це пояснює його раптовий інтерес до знайомств із трохи старшими жінками? Врешті, Черетті наступного року виповниться вже 26.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.