До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Даша Астаф’єва й Микита Добринін взяли участь в артпроєкті для допомоги дітям-переселенцям

У межах благодійного артпроєкту #CULTUREMATTERS, метою якого є допомога дітям-переселенцям з окупованих та найбільш обстрілюваних українських міст і територій, художник Станіслав Тіунов створив лімітовану колекцію футболок із сюрреалістичними принтами.

До артпроєкту вже долучилися Даша Астафʼєва, Артем Пивоваров, Олексій Гладушевський, Тимур Мірошниченко та Микита Добринін. Усі гроші від продажу футболок буде перераховано на потреби 194 дітей-переселенців з Харкова, Кременчука й Маріуполя, які зараз перебувають у Суботцівській територіальній громаді на Кіровоградщині під опікою благодійного фонду "Можемо разом".

Реклама
Артем Пивоваров
Даша Астафʼєва
Микита Добринін

"Діти найчутливіші серед нас, вони найбільше страждають від війни, – коментує Оксана Гуляєва, директорка фонду "Можемо разом", що є ініціатором артпроєкту #CULTUREMATTERS. – Наш фонд у мирний час спрямовує зусилля на розвиток дітей та молоді. Сьогодні, навіть під час війни, діти мають проживати своє дитинство. Ми плануємо на всі вторговані гроші закупити для них м’які іграшки й ігри для розвитку, розмальовки, альбоми з наклейками, щоб розважити, відвернути увагу й зацікавити їх".

Тимур Мірошниченко
Олексій Гладушевський

До серії принтів артпроєкту ввійшли 10 зі 100 малюнків авторства Тіунова, що їх він створив у різні часи впродовж 23 років під впливом подій, що відбувалися в країні. Колекція футболок представлена за посиланням.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.