До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перелік безкоштовних курсів польської мови для українців

Під час війни Польща вкотре продемонструвала, що є справжнім союзником України. За цей час польські міста прийняли понад два мільйони евакуйованих з України. Люди отримують номер соціального страхування, дозвіл на роботу, а також доступ до охорони здоров'я, ну а знання польської мови тільки допоможе облаштуватися. Для тих, хто планує вивчати польську мову, ми зібрали безкоштовні курси для дітей та дорослих.

Онлайн

Tutlo – онлайн-заняття з польської та англійської для дітей і дорослих. Уроки проходять у формі інтерактивних вебінарів із лекторами. Є вебінари для дітей, а є тематичні – наприклад, присвячені побутовому лексикону, стануть корисними для тих, хто тимчасово мешкає у польській родині. Доступні для кожного, незалежно від того, де людина перебуває географічно. Стануть у пригоді як тимчасовим переселенцям, так і тим, хто раніше хотів вивчити польську мову і вирішив приділити увагу цьому заняттю зараз.

Реклама

Akademia Finansów i Biznesu Vistula – для підтримки біженців із України унівеситети Вістула організують безкоштовні курси польської. Лекції проходитимуть у дистанційному форматі. Відкриються групи для дорослих та підлітків

Варшава

Centrum Wielokulturowe w Warszawie – безкоштовні лекції вивчення польської мови на рівні А2 для мігрантів.

Fundacja Ocalenie – безкоштовні курси польської для іноземців та іноземок у Варшаві. Найближчий набір відбудеться з 04.05 до 10.05.2022

Uniwersytet Warszawski – курси для осіб старше 16 років, організовані в межах програми Університет Відкритий (Uniwersytet Otwarty).

Fundacja Nauki Języków Obcych i Szkoła Języków Obcych Linguae Mundi – курси польської мови на рівнях А1-С2, поєднані з лекціями про Польщу та курсом профорієнтації. Корисний курс для тих, кто хоче не лише опанувати мову, а й дізнатися більше про культуру і традиції Польщі.

Познань

Pogadajmy – z nami się dogadasz – безкоштовні курси для матерів і дітей, що втікають із України

Лодзь

POLONUS school of languages – безкоштовні онлайн лекції і груповий розмовний клуб у Лодзі. Розмовний клуб буде ідеальним варіантом для тих, хто тимчасово мешкає у Лодзі та хоче знайти нових знайомих і зануритися у місцеву культуру.

Краків

Uniwersytet Jagielloński – Факультет Полоністики Ягеллонського Університету організовує безкоштовні курси вивчення польської мови та індивідуальні заняття для громадян України, які через війну перебувають у Польщі й не знають польської мови.

Fundacja Będzie Lepiej – безкоштовні заняття з польської для дітей та підлітків у віці від 6 до 18 років, а також для дорослих. Якщо ви в Кракові і маєте бажання знайти для своїх дітей корисне заняття, радимо звернути увагу на ці курси.

Вроцлав

ZUwP Koło we Wrocławiu – мовні курси для дітей від 7 до 15 років.

Wrocławskie Centrum Integracji – соціальна кампанія „Вроцлав мовами світу" пропонує вивчення польської у форматі інтеграції. Ініціатива полягає в організації індивідуальних та групових зустрічей польських волонтерів із іноземцями раз на тиждень. Охочі зустрічаються у кав’ярнях, бібліотеках, пабах та центрах культури.

Fundacja Hobbit – організація на підтримку біженців, яка зазвичай організовує заняття для дітей та молоді. Зараз волонтери проводять безкоштовні уроки польської, на які також можуть приходити батьки.

За матеріалами Vogue.pl

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.