До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

26 крутих безплатних онлайн-курсів для українців

Під час війни чимало компаній, освітніх платформ та інституцій вирішили підтримати українців і надати їм безплатний доступ до різноманітних онлайн-курсів. Ми зібрали одні з найцікавіших пропозицій. Також раніше ми писали про 19 корисних сервісів і ресурсів для дітей у період війни.

Освітні платформи

1. Освітня платформа Coursera, яка налічує понад 5200 курсів і 2200 проєктів від більш ніж 200 провідних університетів і компаній, відкрила безплатний доступ для українців до всіх курсів на платформі. Щоб отримати доступ до занять, залиште свою заявку за цим посиланням.

Реклама

2. Освітній майданчик "Креативна практика" зробили безплатний доступ до курсів з веб- та графічного дизайну, програмування, ведення стартапів. Також на сайті можна переглянути майстер-класи та лекції.

3. Навчальна платформа Way Up відкрила безплатний доступ до курсів для дизайнерів та ІТ-розробників.

4. Соціогуманітарний факультет Projector Humanitarium онлайн-інституту Projector Institute надав доступ до 12 відеокурсів про філософію, соціологію, мистецтвознавство, дизайн, літературу, рекламу. Безплатно переглянути лекції можна "до перемоги України та ще місяць після". Щоб отримати доступ, натискайте "придбати відеокурс", реєструйтеся, вказуйте в рядку "подарунковий код" — 0688-5072.

5. Ресурс Prometheus надав українцям безплатний доступ до онлайн-курсів на різні теми: від інформаційної гігієни до керування фінансами.

6. Інтерактивна платформа "Кампстер" пропонує безплатний доступ до 22 курсів з програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, копірайтингу та інших дисциплін.

7. Онлайн-школа IT-компанії Boosta — Boosta Academy — пропонує безплатно опанувати одну з digital-професій: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. Щоб отримати доступ до будь-якого з цих курсів, заповніть цю Google-форму.

Іноземні мови

8. Платформа для вивчення іноземних мов Busuu надає безплатний доступ до преміумпідписки для вивчення усіх 12 доступних на сервісі мов.

9. На онлайн-ресурсі LingQ українці можуть безплатно вивчати 24 мови. Щоб отримати доступ до преміумакаунту, потрібно написати в службу підтримки.

10. Застосунок Drops дає змогу безплатно оформити преміумпідписку на рік для вивчення понад 40 мов.

11. Компанія Ling App зробила свій застосунок безплатним для українців.

12. Застосунок uTalkз вивчення найуживаніших слів будь-якої зі 149 мов зробив відкритий доступ для українців.

13. Платформа Mondly надала безплатний доступ до своїх курсів для всіх українців, які переїхали в європейські країни. Важливо: під час реєстрації вказуйте українську як рідну мову, щоб отримати преміумдоступ.

14. Німецька радіостанція та телеканал Deutsche Welle пропонують безплатні уроки німецької в онлайн-форматі для різних рівнів володіння мовою.

Курси та вебінари

Таргетована реклама

15. У своєму курсі з 27 занять дипломована маркетологиня Наталія Пронькіна з нуля вчить, як запускати ефективну таргетовану рекламу та залучати клієнтів до бізнесу.

Перша допомога

16. Волонтери TacticMedAid створили центр навчання домедичної допомоги, щоб у всіх була можливість врятувати своє або чиєсь життя під час війни. Відеолекції доступні на YouTube.

Журналістика

17. На платформі Prometheus безплатно доступний курс "Інформаційні війни". Курс допоможе зрозуміти, що таке інформаційна війна, вивчити специфіку феномену інформаційних війн, дізнатися про особливості війн, які ведуться з використанням "інформаційної зброї".

18. Курс "Верифікація в Інтернеті" від ВУМ online дасть змогу зрозуміти, як розпізнавати фейки за допомогою онлайн-інструментів.

Менеджмент

19. Онлайн-школа RedCamp надала безплатний доступ до курсу "Основи проєктного менеджменту", за допомогою якого можна опанувати професію проєктного менеджера з нуля. На відеозаняттях експерти розповідають про бізнес-моделі IT-проєктів, роботу в команді та основи менеджменту.

Мода

20. Школа Pushka відкрила доступ до курсів "Clo3D: Базовий курс", "Конструювання: Повне Занурення" та "Дизайн-Конструювання Одягу". Щоб отримати доступ до курсів, напишіть кодове слово "Паляниця" в особисті повідомлення на Instagram-сторінці школи.

Бізнес

21. Лекція про роботу в LinkedIn — соціальній мережі для ділового спілкування, у якій також можна знайти вакансії на роботу. Відеолекцію про те, як створити й наповнити сторінку в LinkedIn, створили засновники Telegram-каналу для пошуку роботи goodjob.

Диджитал і технології

22. Blue Array Academy надало безплатний доступ до курсу Technical SEO Certification(англійською мовою). Спікери курсу — спеціалісти з технічної SEO-оптимізації.

23. Компанія CyberBionic Systematics проводить безплатний курс з вивчення мови програмування C#. Курс триватиме у форматі онлайн-вебінарів з 21 березня по 22 квітня 2022 року.

24. Школа вебаналітики Андрія Осипова надала доступ до курсу "Аналіз даних у Google Analytics". Під час занять навчають готувати, аналізувати та сегментувати дані, створювати кастомні звіти.

25. Компанія CyberBionic Systematics надає безплатний доступ до курсуз вивчення HTML5 та CSS3. Курс відбуватиметься у форматі онлайн-вебінарів з 22 березня по 26 квітня 2022 року.

26. Освітній проєкт ITVDN надав безплатний доступ до курсу з програмування. Також на платформі можна знайти безплатні вебінари на ІТ-теми.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.