До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі подала до суду на Бреда Пітта

Анджеліна Джолі подала зустрічний позов проти Бреда Пітта на тлі судової тяганини за Château Miraval — французьку виноробню, яку колишнє подружжя придбало понад десять років тому. У позові команда юристів Джолі розкриває нові подробиці того, що актриса назвала образливою поведінкою з боку колишнього чоловіка в приватному літаку у 2016 році, що призвело до розірвання їхнього шлюбу.

Бред Пітт і Анджеліна ДжоліБред Пітт і Анджеліна Джолі

На початку 2022 року Бред Пітт подав позов проти Анджеліни Джолі, звинувативши її в порушенні "договірних прав" після того, як вона продала свою половину Château Miraval без його відома. У зустрічному позові адвокати Джолі стверджують, що перемовини з командою Пітта про продаж її частини компанії перервалися після того, як він вимагав від неї підписати "угоду про нерозголошення, яка за контрактом забороняла їй говорити поза судом про фізичне та емоційне насильство Пітта щодо неї та їхніх дітей".

Реклама

Відповідно до зустрічного позову акторки, "Пітт схопив за шию одну дитину і вдарив іншу по обличчю", а також "схопив Джолі за голову і потряс нею" під час сварки 2016 року. Адвокат Джолі стверджує, що суперечка почалася, коли Пітт звинуватив її в "надто шанобливому ставленні" до їхніх дітей. Вони почали сваритися у ванній кімнаті літака. "Пітт схопив Джолі за голову і потряс її, а потім схопив її за плечі й знову потряс, перш ніж штовхнути її у стіну ванної, — йдеться в контрпозові. — Пітт кілька разів ударив кулаком по стелі літака, що змусило Джолі покинути ванну".

Бред Пітт і Анджеліна ДжоліБред Пітт і Анджеліна Джолі

Також у позові стверджується, що Бред Пітт ледь не накинувся на когось з їхніх дітей після того, як дитина стала на захист Джолі. "Коли дитина почала словесно захищати Джолі, Пітт кинувся на дитину, і Джолі схопила його ззаду, щоб зупинити, — йдеться у зустрічному позові. — Пітт кинувся назад на сидіння літака, через що Джолі пошкодила спину та лікоть. Діти відважно намагалися захистити одне одного. Перш ніж все закінчилося, Пітт схопив за шию когось із дітей, а іншого вдарив по обличчю. Діти благали Пітта зупинитися. Вони всі були налякані та плакали".

Адвокатка з питань розлучення пана Пітта сказала, що актор взяв на себе відповідальність за деякі речі у своєму минулому, але він не візьме відповідальності за те, чого не робив. Вона також повідомила, що під час перемовин про врегулювання розлучення цього року — які проходили окремо від перемовин щодо виноробні — адвокат пані Джолі надіслав адвокатам пана Пітта пропозицію спробувати врегулювати справу, і що одна з попередніх пропозицій передбачала, що жодна сторона не може робити принизливих коментарів щодо іншої публічно, за винятком суду.

Château Miraval Château Miraval

Розлучення між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом тривало роками, затягнувшись на судову боротьбу за опіку над їхніми дітьми, а нещодавно на судовий процес, ініційований Піттом, щодо французької виноробні Château Miraval. Пітт звинуватив свою колишню дружину в порушенні "договірних прав", коли вона продала свою половину компанії дочірній компанії Stoli Group без його згоди.

"Вона доклала чимало зусиль, щоб захистити їхніх дітей від повторного переживання болю, який Пітт завдав родині того дня, — написали адвокати пані Джолі у перехресній скарзі. — Але коли Пітт подав цей позов, намагаючись відновити контроль над фінансовим життям Джолі та змусити її повернутися до свого колишнього чоловіка як ділового партнера, він змусив Джолі вперше публічно захищати себе з цих питань".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.