До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі відвідала дитячий навчально-реабілітаційний центр на Львівщині

Голлівудська акторка та послиня доброї волі ООН Анджеліна Джолі продовжує гуманітарну місію в Україні. Зірка відвідала навчально-реабілітаційний центр "Гармонія" у місті Борислав на Львівщині. Про це повідомили на Facebook-сторінці закладу.

Анджеліна Джолі під час візити до навчально-реабілітаційного центру Анджеліна Джолі під час візиту до навчально-реабілітаційного центру "Гармонія" Фото: Юля Андрушків, КЗ ЛОР НРЦ "ГАРМОНІЯ"

Послиня доброї волі ООН Анджеліна Джолі прибула до України 30 квітня. У перший день свого візиту Джолі відвідала у Львові волонтерську кухню благодійної організації World Central Kitchen, провідала дітей, які постраждали від ракетного удару по вокзалу у Краматорську, поспілкувалася з волонтерами та поговорила з людьми на залізничному вокзалі, яким вдалося виїхати із зон активних бойових дій.

Анджеліна Джолі під час візиту до навчально-реабілітаційного центру "Гармонія" Фото: Юля Андрушків, КЗ ЛОР НРЦ "ГАРМОНІЯ"

1 травня на Фейсбук-сторінці навчально-реабілітаційного центру "Гармонія" розповіли, що кінозірка відвідала їхній заклад. "Акторка та її команда прибули до дітей з подарунками, гарним настроєм. Також пані посол поспілкувалася з дітьми з Луганщини", — повідомляється у дописі закладу у Фейсбук.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.