До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український фільм "Люксембург, Люксембург" покажуть на Netflix з 14 червня

Фільм "Люксембург, Люксембург", який увійшов до рейтингу 10 найкасовіших українських стрічок часів незалежності, можна буде побачити на Netflix. Стрічка режисера Антоніо Лукіча буде доступна на стрімінговій платформі з 14 червня.

"Люксембург, Люксембург"
"Люксембург, Люксембург"

Реклама

"Ми отримали дуже багато запитів від українців, які перебувають за кордоном або живуть у тих містах України, де немає кінотеатрів, щодо того, де вони можуть подивитися наше кіно, — коментує продюсерка фільму Анна Яценко, кінопродакшен ForeFilms. — Ми щасливі, що тепер це стане можливим, і глядачі зможуть подивитися наш фільм на Netflix".

Нагадаємо, "Люксембург, Люксембург" — другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча, автора комедії "Мої думки тихі". Його нова стрічка розповідає історію двох братів-близнюків з містечка Лубни у Полтавській області. Вони росли у 1990-ті без батька, а коли вже стають дорослими чоловіками, дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембурзі. Вони вирушають у подорож, аби побачити його востаннє... Фільм зайняв 8-му позицію в топ-10 найкасовіших українських фільмів часів незалежності — в кінотеатрах його подивилося понад 213 000 глядачів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.