До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у травні 2024

Третій сезон "Бріджертонів", Бенедикт Камбербетч у містичному серіалі про зникнення дитини та Дженніфер Лопез у науково-фантастичному трилері про штучний інтелект та роботів: ми зібрали новинки платформи Netflix, які не можна пропустити у травні.

"Чоловік в повний зріст"

Реклама

Екранізація відомого роману "Чоловік в повний зріст" американського журналіста й письменника Тома Вулфа 1996 року. Це історія по Чарлі Крокера, шістдесятирічного магната-забудовника в Атланті, який раптово потрапляє у важку ситуацію з власним бізнесом: він повинен або позбутися всього майна, або піти на угоду з власною совістю... Роман Вулфа про гроші, владу й амбіції екранізував сценарист і шоураннер Девід Е.Келлі, лауреат 11 премій "Еммі", який подарував нам такі культові юридичні шоу, як "Закони Лос-Анджелеса" та "Практика"; а роль невгамовного та грубого магната Крокера, що готовий захищати свою імперію попри все, зіграв актор Джефф Деніелс.

2 травня

"Без глазурі"

Події дебютного фільму відомого коміка Джеррі Сейнфілда відбуваються в Мічигані у 1963 році. У центрі історії — компанії Kellogg’s і Post, закляті суперники з виробництва хліба та випічки, які намагаються створити випічку, що назавжди змінить вигляд сніданку. Отже, фільм "Без глазурі" — дотепна й іронічна розповідь про амбіції, зраду, цукор і грізних виробників хліба... Сам Джеррі Сейнфілд грає у фільмі Боба Кабана, працівника Kellogg's, акторка Мелісса Маккарті — Донну Станковскі, вчену NASA, яка приєднується до команди, також в одній з неочікуваних ролей знявся Гью Грант.

3 травня

"Бодкін"

"Бодкін" змальовує різношерсту команду подкастерів, які розслідують жахливі події, що вирують у, здавалося б, ідилічному маленькому містечку в Ірландії, де 25 років тому сталося кілька загадкових зникнень. Намагаючись розкрити правду про людей, що зникли під час щорічного міського свята Самайн — традиційного гельського осіннього фестивалю, який святкує кінець сезону збору врожаю та настання довших, темніших днів, — герої усвідомлюють, що Бодкін, хоч і є маленьким містом, але зберігає кілька дуже великих секретів...

9 травня

"Фінал: Штурм Вемблі"

11 липня 2021 року чоловіча національна збірна Англії з футболу взяла участь у своєму першому фіналі великого турніру на домашній землі, після перемоги на Чемпіонаті світу ФІФА в 1966 році. Через пандемію COVID було продано обмежену кількість квитків: офіційно турнір відвідали понад 67 тисяч вболівальників, але приблизно 6 тисяч фанатів не змогли купити квитки. Вони прибули на стадіон за пару годин до початку матчу і влаштували бійки зі стюардами та поліцейськими, багатьом з них вдалося увірватися на стадіон Вемблі. Зрештою, це призвело до сотень арештів, а також до зростання захворюваності на ковід, адже через місяць після матчу з’явилися дані, які пов’язують понад 9000 випадків COVID-19 з цим матчем.

"Фінал: Атака на Вемблі" — захопливий документальний фільм, який розповідає про справді історичний день для Англії, який перетворився на хаос та безлад.

травень

"Бріджертони"

Новий сезон "Бріджертонів" буде присвячено роману між Коліном Бріджертоном (Люк Ньютон) і Пенелопою Фезерінгтон (Нікола Кохлан). Згідно із сюжетом, Пенелопа нарешті відмовилася від своєї давньої закоханості в Коліна і вирішила, що настав час знайти собі чоловіка, бажано такого, який забезпечить їй достатньо незалежності, щоб продовжувати своє подвійне життя як леді Вістлдаун, далеко від матері та сестер. Але через брак упевненості спроба Пенелопи вийти на "шлюбний ринок" провалюється. Тим часом Колін повернувся зі своїх літніх подорожей і засмучений через те, що Пенелопа, єдина людина, яка завжди цінувала його таким, яким він є, ставиться до нього холодно. Бажаючи повернути її дружбу, Колін пропонує Пенелопі стати наставником у її спробах знайти чоловіка. Але коли його поради починають працювати надто добре, Колін має визначитися, чи справді його почуття до Пенелопи лише дружні...

Перша частина третього сезону "Бріджертонів" буде доступна 16 травня.

"Атлас"

Штучний інтелект, якому не довіряє геніальна аналітикиня з відділу боротьби з тероризмом, може стати її єдиною надією в боротьбі з роботом, що постав проти людей.. Це сюжет науково-фантастичного трилеру "Атлас", де Дженніфер Лопез грає талановиту науковицю та спеціалістку з аналітики даних, яка намагається зловити робота-ренегата.

"Атлас" — перша робота Дженніфер Лопез в кіно після стрічки "Мати" у 2022 році, яка має всі шанси повтори успіх попередньої та стати новим гітом Netflix.

24 травня

"Ерік"

Події загадкового та похмурого мінісеріалу "Ерік" відбуваються у Нью-Йорку 1980-х. Вінсент (Бенедикт Камбербетч) — один із провідних лялькарів Нью-Йорка та творець популярного дитячого телешоу. Але життя Вінсента руйнується, коли його дев’ятирічний син зникає дорогою до школи. Переживаючи втрату сина, Вінсент стає дедалі більш нестабільним. Сповнений ненависті до себе та почуття провини через зникнення Едгара, він чіпляється за малюнки свого сина, де зображено синього монстра-маріонетку Еріка. Лялькар переконаний: якщо він зможе знайти монстра та показати його на телебаченні, то Едгар повернеться додому... Шоуранерка "Еріка" — володарка премій BAFTA та Еммі Ебі Морган ("Залізна леді", "Розкол").

30 травня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.