До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Пол Мескаль виходить на арену у першому трейлері фільму "Гладіатор 2"

Через понад 20 років після виходу першої частини епічний бойовик Рідлі Скотта "Гладіатор", який здобув "Оскар" за найкращий фільм, отримує продовження — і воно обіцяє бути яскравим. У першому трейлері "Гладіатора 2" бачимо, як магнетичний Пол Мескаль, що втілює на екрані роль Луціуса, сина Луцілли і племінника Коммодуса, виходить на арену та б’ється до смерті.

Події нового фільму розпочнуться через два десятиліття після першої картини, коли Луціус "дорослішав далеко від матері". Він був ще дитиною, коли Луцилла відправила його на північне узбережжя Африки, до регіону Нумідія, розташованого (на той момент) неподалік від Римської імперії. Він так і не зрозумів, чому відповідно до того, як він ставав сильнішим, зростала і його образа… На початку "Гладіатора II" Луціус має дружину та дитину і живе з ними відносно мирним життям, поки завойовники з його батьківщини не починають зазіхати на Нумідію.

Реклама

Серед тих, хто очолює напад, — Марк Акацій у виконанні Педро Паскаля, римський генерал, який є безжальним убивцею і "символом усього, що він ненавидить" для Луціуса. Відомо, що фільм починається з набігу римського флоту, який знищує Нумідію, після чого Луціус потрапляє в полон.

"Гладіатор 2" виходить у світовий прокат 22 листопада, а поки пропонуємо подивитися ефектний трейлер, від якого захоплює подих.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.