До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Пол Мескаль у фільмі "Гладіатор-2"

Vanity Fair опублікували перші ексклюзивні кадри фільму "Гладіатор-2" — продовження культової стрічки Рідлі Скотта 2000 року. Головні ролі у продовженні грають зіркові актори Пол Мескаль ("Нормальні люди", "Всі ми незнайомці") та Педро Паскаль, відомий за серіалом "Останні з нас", а також Дензел Вашингтон. Фільм вийде у світовий прокат вже 22 листопада цього року.

Реклама

Події нового "Гладіатора" відбуваються через 25 років після історії, показаній в першому фільмі. Пол Мескаль грає головного героя — Луціуса, племінника римського імператора Коммода. Дензел Вашингтон зіграв торговця зброєю та колишнього рабовласника, Баррі Кеоган, зірка фільму "Солтберн", — імператора Гета, а Педро Паскаль — римського генерала Марка Акація.

За словами режисера Рідлі Скотта, він вирішив віддати головну роль Полу Мескалю після того, як побачив його в серіалі "Нормальні люди": "Переглядаючи чотири роки тому телешоу, я запитав: "Хто цей хлопець?" Фізична трансформація Пола Мескаля для "Гладіатора-2" вже приголомшила соцмережі, які захоплюються ефектними світлинами з актором під час сцен битв. "Я називаю його "Цегляна стіна Пол", — говорить колега Мескаля по знімальному майданчику Педро Паскаль. "Він став таким сильним. Краще мене викинуть з будівлі, ніж я знову битимуся з ним".

Нагадаємо, що перша частина фільму вийшла у 2000 році. "Гладіатор", головні ролі в якому зіграли Рассел Кроу та Гоакін Фенікс, здобув 12 номінацій на "Оскар" та п'ять статуеток, і зібрав понад 400 мільйонів додарів у світовому прокаті. Про те, що планується другий фільм, Рідлі Скотт оголосив ще у 2001 році. Зрештою, робота над продовженням почалася тільки у 2018 році.

"Гладіатор-2" вийде у прокат 22 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.