До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Кейт Вінслет у трейлері фільму про фотографку Лі Міллер

Продюсери представили перший трейлер драми "Лі", де Кейт Вінслет грає роль військової кореспондентки часів Другої світової війни Лі Міллер, яка знімала репортажі для британського Vogue. Фільм вийде у світовий прокат 13 вересня.

Реклама

У центрі фільму — Лі Міллер, американська модель, яка знімалася для обкладинок американського та французького Vogue, активна учасниця сюрреалістичного руху. Під час Другої світової війни як фотокореспондентка працювала для британського Vogue.

Продюсери стрічки зазначають, що це "не байопік", а дослідження "найвизначнішого десятиліття життя Лі Міллер" — періоду між 1938 і 1948 роками. "Вона відмовлялася, щоб її згадували як модель і музу артистів, натомість кинула виклик очікуванням і правилам того часу і поїхала до Європи, щоб робити репортажі з передової. Вона використала свою камеру Rolleiflex, щоб дати голос безголосим. Те, що Лі зняла на плівку в Дахау та в усій Європі, шокувало. Зроблені Міллер фотографії війни та її жертв і наслідків залишаються одними з найважливіших документів війни. Вона назавжди змінила воєнну фотографію, але заплатила величезну особисту ціну за те, що побачила, та історії, які вона розповіла".

Фільм знятий на основі біографії "Життя Лі Міллера" Ентоні Пенроуза — сина Міллер та її другого чоловіка, історика Роланда Пенроуза. Разом із Вінслет у фільмі знялися Олександр Скарсгард у ролі Роланда Пенроуза та Джош О’Коннор в ролі сина Лі Ентоні. Тим часом Андреа Райзборо з’явиться в образі головної редакторки британського Vogue Одрі Візерс, а Маріон Котійяр — у ролі Соланж Д’Айен, фешн-директорки французького Vogue, яка була ще однією союзницею Міллер.

"Лі" — режисерський дебют відомої операторки Еллен Курас ("Вічне сяйво чистого розуму", "Зрада"). Фільм виходить у прокат 13 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.