До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лука Гуаданьїно зніме біографічний фільм про Одрі Гепберн

Культовий італійський режисер Лука Гуаданьїно працює над створенням біографічного фільму про життя Одрі Гепберн. Знімання проєкту мають розпочатися 2023 року, а головну роль у стрічці зіграє номінантка на премію "Оскар" Руні Мара. Отже, що ми знаємо про цей байопік?

Реклама

Наразі невідомо, чи фільм розповідатиме про все життя Одрі Гепберн або ж окремий його період, оскільки робота над стрічкою триває. Однак можна з упевненістю сказати, що життя Гепберн можливо екранізувати у будь-якій формі. Акторка, яку вважають однією із найвидатніших в історії Голлівуду, народилася в Бельгії та жила в Амстердамі після Другої світової війни, перш ніж стати зіркою Вест-Енду. Вона здобула премію "Оскар" за роль у фільмі "Римські канікули" 1953 року та заробила ще чотири номінації до своєї смерті в 1993 році. Зважаючи на те, що Руні Мара так органічно влилася в естетику 1950-х років у стрічці "Керол", здається, що документальна картина Луки Гуаданьїно буде зосереджена принаймні на найзнаковішій епосі життя Гепберн.

Поки що відомо про участь у проєкті лише Руні Мари, однак найближчими місяцями будуть оголошені імена й інших акторів, які зіграють у фільмі. Над сценарієм стрічки працює драматург Майкл Мітнік, який раніше співпрацював із Лукою над сценарієм його короткометражного фільму The Staggering Girl. Окрім того, Мітнік писав сценарії до серіалу HBO "Вініл" та фільмів "Війна струмів" і "Посвячений".

Дата виходу біографічного фільму про Одрі Гепберн поки невідома, але очікується, що це відбудеться не раніше, ніж наприкінці 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.