КУПИТИ КВИТКИ

Лілі Роуз-Депп у трейлері горрору "Носферату"

Студія Focus Features представила трейлер стрічки "Носферату" режисера Роберта Едгара, яка вийде у прокат 25 грудня. Це римейк культового німого фільму Ф. В. Мурнау 1922 року, натхненого романом про Дракулу, з потужним акторським складом: Лілі Роуз-Депп, Емма Корін, Білл Скаршгард, Ніколас Холт, Аарон Тейлор-Джонсон.

Реклама.

Автори описують "Носферату" як "готичну історію одержимості між молодою жінкою, яку переслідують привиди, і жахливим вампіром, який закохався в неї". Класична історія "Носферату" починається у вигаданому німецькому містечку ВісборгХІХ століття. Грізний агент з нерухомості Нок готується відправити свого співробітника Томаса Гаттера зустрітися з новим клієнтом, який живе в замку в глибині трансільванських гір. Після прибуття Гаттер був заінтригований, а потім наляканий поведінкою графа Орлока, який спить удень у труні. Одного разу граф бачить фотографію дружини Гаттера Еллен і стає одержимий нею. Згодом Орлок пливе до Вісборга, щоб знайти Еллен, і залишає за собою руйнівний слід.

Роль Еллен Гаттер втілила Лілі Роуз-Депп, а в ролі графа Орлока — Білл Скаршгорд. Режисер Роберт Ніл Еґґерс відомий як автор популярних фільмів жахів "Відьма" (2015) та "Маяк" (2019). У готичному та лякаючому образі бачимо зачаровану Лілі Роуз-Депп, яку спокушає сама смерть. "Я ніколи не була такою щасливою", — вимовляє вона зі сльозами, що течуть її обличчям, коли глядачі бачать темні контури вампіра, що ховається біля дверей і вікон.

У прокат "Носферату" виходить 25 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.