До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Під час роботи я відчуваю себе живою": інтерв'ю з Дженною Коулман

Британська акторка ДженнаКоулман стала відомою завдяки ролям у серіалах "Еммердейл" та "Доктор Хто", а невдовзі вона з'явиться у новому проєктіBBC з назви TheJetty, де зіграє головну роль детективкиЕмбер. Але Коулман відома не тільки своїми кіноперевтіленнями, а й стилем. Дівчина часто з'являється на червоних доріжках та модних показах, а ми поговорили з нею про стиль, виклики в кар'єрі та публічність.

Боді Mihano Momosa, шорти Valentino, взуття Gianvito Rossi, прикраси Never Not
Боді Mihano Momosa, шорти Valentino, взуття Gianvito Rossi, прикраси Never Not

Реклама

Про виклики у кар'єрі

Вже зараз я розумію, що досить ризиковано було ще в ранньому дитинстві складати всі яйця в один кошик, але це все було недаремно — я щаслива перебувати там, де я зараз, і йти вперед. Звучить дивно, але в мене траплялися моменти відчуття страху сцени. Боротися з цим допомагає більш глибоке вивчення та розуміння себе. Ніби знімається блок — і ти можеш стати ще більш відвертим та щирим.

Головне, що під час роботи я відчуваю себе живою. На знімальному майданчику я наповнююся енергією. Ви просто повинні продовжувати рухатися — кататися на цих хвилях і робити те, що надихає. Своєю роботою мені хочеться говорити правду. Нещодавно я відвідала виставку Марини Абрамович, яка справила на мене величезне враження, мисткиня завжди говорить про правду. Це надважливо в сучасному світі.

Образ Prada, взуття Aquazzura, сережки та кільце CRYSTOLE, годинник Hexter and Baines
Образ Prada, взуття Aquazzura, сережки та кільце CRYSTOLE, годинник Hexter and Baines

.

Про роль моди у житті

Я б не сказала, що мода посідає головне чи навіть особливе місце в моєму житті, але все одно неможливо сперечатися з її важливістю. Для мене це можливість досліджувати себе та виражати власну особистість, емоції, експериментувати. Також я люблю милуватися модою як мистецтвом — на подіумі чи фотографіях. Для мене це як театр, але до якого ви можете доторкнутися.

Про улюблений модний тренд

Зараз божеволію від усього сріблястого — срібні чобітки чи срібні туфлі. Якась фаза Девіда Боуї починається у мене зараз. Ще люблю щодня носити оверсайз-сорочки в смужку, великі окуляри з 1970-х та... мереживні колготки. Несподівано, хто б міг подумати?

Сорочка Armedangels, блейзер Max Mara, прикраси LNB Jewellery
Сорочка Armedangels, блейзер Max Mara, прикраси LNB Jewellery

Про фільм мрії

Якщо я б могла вибрати один фільм, то точно обрала би стрічку "Хто боїться Вірджинії Вульф", а також мріяла б попрацювати на одному знімальному майданчику з Елізабет Тейлор, яка зіграла там головну роль.

Про найближчі плани

Планів дуже багато: хочеться подорожувати, але не у роботі, а для вивчення різних культур, ще все намагаюся вивчити французьку, а також мрію про невеличкий галантерейний магазин, де збиратиму антикварні скриньки для коштовностей.

Про тиск публічності

Насправді це так не відчувається — є ситуації, коли тебе впізнають, і це нормально, але в звичайному житті ти продовжуєш займатися звичними справами. Багато уваги до мене зазвичай прикуто під час промотурів. Нещодавно тиждень я провела на кінофестивалі у Венеції, де відбувалося справжнє божевілля і хаос. Це дійсно може викликати тривогу. Мій секрет в такій ситуації — насолоджуватися цією шаленою енергією, а потім йти додому і відпочивати. Головне — пам'ятати, що важливо для вас і чого ви хочете насправді.

Про успіх

Успіх — дуже відносне поняття для мене. По-перше, успіх — це найчастіше щось тимчасове. Сьогодні для нас це успіх, а вже завтра ми ставимо нові цілі та бачимо успіх вже в чомусь новому. Іноді зварити правильно яйце — вже успіх в цю конкретну секунду. Ще мені здається успіхом піти від чогось, знаючи, що ви зробили усе можливе.

Сукня Escada, прикраса Never Not
Сукня Escada, прикраса Never Not

Про побажання самій собі

Якщо б я могла звернутися до себе в юності, то сказала б тільки пару слів: "Мала, завжди насолоджуйся миттю, йди обережно, все буде добре, не бійся висловлювати свої думки, довіряй власному інстинкту, не використовуй штучний загар і залиш нарешті брови в спокої".

Сукня Rotate Birger Christensen, сумка Phialebel, прикраса Tamara Comolli
Сукня Rotate Birger Christensen, сумка Phialebel, прикраса Tamara Comolli

Talent: Jenna Coleman

Photographer: Grace Maier

Styling: Yvonne Maier

Hair: HalleyBrisker (theWallGroup)

Make-Up: ValeriaFerreira (theWallGroup)

NailArtist: Jade Wilson

Production: Maier Agency

Photographer Assistant: Sebastian Pawlak

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.